Poate fi consumul, turbina, filtrul de particule, combustibilul, s o întâmplat ceva cu procesele de ardere in cilindru. Mergi prost. Sunt multe
Am avut si eu acelasi model, chiar doua exemplare.
Am ajuns la concluzia ca nu prea ai ce le face, ala e consumul lor.
Si 8% inca e bun, eu cu greu obtineam 8% extern.
Ce e drept, ai putea incerca cu un soft, poate o sa mai scada, dar nu pot sa-ti garantez.
Si subturat daca merg nu am vazut sub 7%, bine, am vazut odata, la vale
In rest, cu schimbat la 3000, si 4000 in depasiri, aveam pe la 9-10% mixtu.
Insa, de juma de an, am mai "corectat" sa afiseze cat mai putin, sa nu mai vad media de 10% ca ma stresa, acum, imi afiseaza in general undeva la 7-8%.
Viteza, e oarecum irelevanta, aici, de unde-s eu, nu avem autostrazi Nici sa vrei nu ai unde merge cu cine stie ce viteza.
Dar sa-ti raspund, undeva 70-120km, cam pe aici e viteza cu care ma deplasez cel mai adesea.
Iti recomand sa faci plinul, si fa un consum de la plin la plin, zic asta, deoarece e posibil sa existe o diferenta intre consumul afisat, si cel facut de la pompa la pompa.
Aha, inteleg.
Nu prea ai ce-i face.
Ce e drept, mașina mea are dpf off, unii îmi ziceau ca ar fi din cauza softului, și ca ar fi bine sa o resoftez, dar văzând pe alte grupuri ca, consumul pe acolo se învârte, am zis ca nu are rost sa dau 200euro pe un soft, ca mai apoi sa vad ca nu s-a schimbat nimic, sau sa ma mai trezesc cu fum și alte probleme, cum au cele cu dpf off.
Asa ca, deocamdată rămân asa. Când o să-mi pice turbina, ii voi pune una mai mare, și atunci ii voi face și un soft, dacă tot consuma, măcar sa am mai mulți cai.
A mea e stock
Dar si eu ma gandesc sa i pun un soft si sa anulez filtrul de particule.
Planul e sa o duc cam in 180 190 cp (140 are de fabrica) si sa i schimb jantele sa i pun unele pe 18. Dar deocamdata o las asa, ca oricum nu vreau sa tin mult de ea... Maxim inca 2 3 ani si sa iau altceva mai bun.