anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema legata de acceleratia unui motor 1.6 16v de la un golf 4 din 2001, rezumandu-se la intarzierea acceleratiei cu 1-2 secunde, practic apas acceleratia pana la fund iar motorul in acest interval nu schiteaza nici o schimbare de status. Aveti idee care pot fi factorii? Multumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| 13 a răspuns:

Iti dau niste variante: Debitmetru de aer defect, filtru de aer mizerabil, filtru combustibil mizerabil, senzor clapeta acceleratie defecta.

In cazul debitmetrului de aer, incerca sa ii scoti mufa si sa vezi daca se comporta diferit. Daca ai posibilitatea, cere un debitmetru de la cineva si vezi daca tot asa face si cu alt debitmetru.

Filtru de aer il verifici vizual, daca e mizerabil il schimbi, filtru de combustibil ar trebui schimbat cam la un an jumate, daca nu la-i schimbat, schimba'l. Iar senzorul de la clapeta doar la un serice il poti verifica pentru ca aoi nevoie de un tensiometru profesional si de cineva care stie ce trebuie sa faca cu el. Bafta.

| stark1 a răspuns (pentru 13):

Am facut tot schimbul, de ulie, filtru de aer, de polen, de bezina...si nimic... cum ai zis, am sa verific si aceasta problema in servis..merci!