| costi071 a întrebat:

Am o skoda octavia II. si am cumparat 4 cauciucuri de iarna.Problema este ca nu se potrivesc jantele.Pe ele scriu 6jx15h2 ET47.Nu inteleg de ce nu se potrivesc.Cine mai are skoda octavia II si poate sa-mi spuna ce jante are.mersi frumos

4 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Pai trebuia sa cumperi cauciucuri pentru jantele tale, pe Octavia II sunt jante de 4 dimensiuni deci nu iti poate spune nimeni dimensiunile la a ta. Sunt pe 15 si trebuie sa cumperi cauciucuri adecvate pentru jante, dar in acelasi timp sa te uiti si in talon sa corespuna si cu dimensiunile din talon ale cauciucurilor!

| costi071 explică (pentru FurtunaDiesel):

Cauciucurile sunt 195/65 R15...dar nu inteleg de ce nu se potrivesc jantele la prezoane.Pentru ca de la cine le.am luat mi.a spus ca se potrivesc si pe vw si pe seat leon si pe skoda oc II.si nu se potrivesc.Incerc sa aflu ce modele de jante mi.ar trebui

| FurtunaDiesel a răspuns:

Nu stiu Octabia II dar Seat Leon cu Volkswagen nu au jante care sa mearga de la una la alta, posibil cu Polo, Jetta sau Sciroco dar Golf, Touareg, Beetle, Tiguan, Eos, Cady, Phaeton si Pasat iti garantez ca nu!

| olixandru a răspuns:

Salut, uite aici un site unde poti vedea ce dimensiuni (din fabrica) de anvelope se potrivesc pentru majoritatea autoturismelor, http://www.vipercar.com/index.php?route=product/category&path=59