| ThePurificator48 a întrebat:

Salut. Am observat la F30 ul meu ca sub scaune are grilajele pentru subwoofere, dar nu se aude nimic (n-am desfacut sa vad ce si cum, sistemul audio e cel de baza). F30 vin in standard cu subwoofere si e posibil sa fie arse sau sa fie doar locurile dar fara subwoofere?

3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Asa si nu te poti uita daca ai acolo boxe? Treb sa ai, cel putin masina asa vine din fabrica cu alea sub scaune, daca te uiti de aproape cu o lumina vezi boxa sub acel plastic cu gauri.

Nu se aude pentru ca probabil nu auzi tu venind de acolo sunet, dar asa is facute, sunetul vinde de peste tot, asa trebuie sa fie un sistem bun, nju sa auzi exact locul de unde vin sunetele.

| ThePurificator48 explică (pentru relian):

Ajung inapoi in tara peste 3 saptamani ca ma uitam. Mi se pare ciudat sa se auda bass ul doar din usi, si sa distorsioneze la volum peste jumate. Am avut un e90 inainte tot cu sistemul audio de baza dar ala se auzea din alta liga, la asta imi e si urat sa ascult muzica.

| relian a răspuns (pentru ThePurificator48):

Si eu am tot o risnita de masina de asta, seria 3 cum ziceti voi F30 dar sincer, nici nu stiu de unde vine muzica, pur si simplu auzi la fel in toata masina.
Si eu am tot base, in afara de asta mai is 2 sisteme, unu Hi nu stiu cum sinca unu Harman, ala are cele mai multe difuzoare.

Nu distorsioneaza, se aude f clar si cum spun nici nu stii de unde vine sunetu.
Poate la tine cine stie cine so fi bagat sa umble la boxe, sau poate vorba ta leo fi luat careva, asta daca lipsesc alea de sub scaune.

Ma uitai peste tot trebuie sa fie boxe sub scaune, la toate astea seria 3 atit din America cit si din Europa.Nu vin din fabrica fara alea de sub scaune.
Dar ai un singur difozor sus in bord, asa am si eu si ai doara la usile din fata, la cele din spate nu ai, Harman ala are peste tot.

Eu ascult doara la radio si f rar ceva pe CD sau stik USB. Poti sa pui pe cineva din RO de acasa sa se uite, s e vede prin gaurile alea ce zic plasticul ala cei acolo peste.