Invata toata LEGISLATIA RUTIERA, din scoarta in scoarta si vei avea o sansa sa iei sala si chiar traseul.
Pai cum naiba ai luat sala?
Citește legislația și după descarcă scoalarutiera, la fiecare întrebare greșită ai explicații. Învață explicația logic ca sa poți fi capabil sa o aplici in jocul de trafic
Dar instructoru tau nu te-a invatat chestiile astea? Pe el pentru asta il platesti, si sala cum ai luat-o fara sa stii astea?
E bine daca ai picat doar cu 52 de puncte, ca daca tu nu sti nici chestii elementare trebuia sa ai peste 100
Nu e bine ma . gandeste-te asa iti da 21 de puncte daca nu acorzi prioritate, poate l-a mai lasat si a facut-o de 2 ori si a mai facut 2 semnalizari si aia a fost.Ma mir ca l-a mai lasat si eu prima data cand am dat orasu mi-a iesit un prost in fata cand aveam prioritate si politaiu prost mi-a zis ca n-am dat prioritate ca ala statea cu capu in foile alea ale lui si cand a ridicat capu l-a vazut pe ala trecand si mi-a dat 21 de puncte instant dupa 2 minute si m-a pus sa ma duc de unde am plecat.Deci asta ori a avut noroc ca n-a busit masina de 2 ori sau a avut noroc ca putea sa calce de 2 ori pe cineva si n-a calcat.Si lumea zicea ca la pitesti se ia permisu usor ) acolo in primele 5 minute daca ai facut o greseala te-a tinut minte politaiu si te duce pe un traseu infect si te-ai dus pentru ca omu destept daca vede ca essti prost si gresesti repede isi da seama ca n-ai sanse in trafic si decat sa omori pe unu te baga pe undeva sa pici traseu sa mai inveti si sa vi iar.
Stai sa vedem daca aproba legea cu instructorul auto in masina, ca politistilor nu prea le convine asa ca nu mai pot pica pe capete, sincer mie mi se pare o mare prostie cum e organizat examenul pe puncte, ar trebui sa fi picat doar pentru greseli foarte grave, dar astia dau puncte in fericire