| abracadabra227 a întrebat:

Salut, am picat astazi orasul, nu prea stiam sincer sa fiu circulatia, am picat cu 52 de puncte, puteti sa-mi dati niste sfaturi si de unde as putea sa invat mai bine regulile de prioritate/acordare de prioritate etc?

8 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

Pai cum naiba ai luat sala?
Citește legislația și după descarcă scoalarutiera, la fiecare întrebare greșită ai explicații. Învață explicația logic ca sa poți fi capabil sa o aplici in jocul de trafic

| cfrtobias a răspuns:

Sigur duminica ai dat?

| NisipLaMare a răspuns:

Mergi in poligon cu cineva si observa drumul, semnele, circulatia

| 1234568807 a răspuns:

Dar instructoru tau nu te-a invatat chestiile astea? Pe el pentru asta il platesti, si sala cum ai luat-o fara sa stii astea?

| 1234568807 a răspuns:

E bine daca ai picat doar cu 52 de puncte, ca daca tu nu sti nici chestii elementare trebuia sa ai peste 100

| AlexBombaRusa a răspuns (pentru 1234568807):

Nu e bine ma laughing. gandeste-te asa iti da 21 de puncte daca nu acorzi prioritate, poate l-a mai lasat si a facut-o de 2 ori si a mai facut 2 semnalizari si aia a fost.Ma mir ca l-a mai lasat si eu prima data cand am dat orasu mi-a iesit un prost in fata cand aveam prioritate si politaiu prost mi-a zis ca n-am dat prioritate ca ala statea cu capu in foile alea ale lui si cand a ridicat capu l-a vazut pe ala trecand happy si mi-a dat 21 de puncte instant dupa 2 minute si m-a pus sa ma duc de unde am plecat.Deci asta ori a avut noroc ca n-a busit masina de 2 ori sau a avut noroc ca putea sa calce de 2 ori pe cineva si n-a calcat.Si lumea zicea ca la pitesti se ia permisu usor laughing) acolo in primele 5 minute daca ai facut o greseala te-a tinut minte politaiu si te duce pe un traseu infect si te-ai dus pentru ca omu destept daca vede ca essti prost si gresesti repede isi da seama ca n-ai sanse in trafic si decat sa omori pe unu te baga pe undeva sa pici traseu sa mai inveti si sa vi iar.

| Violleta2022 a răspuns:

Invata toata LEGISLATIA RUTIERA, din scoarta in scoarta si vei avea o sansa sa iei sala si chiar traseul.

| 1234568807 a răspuns (pentru AlexBombaRusa):

Stai sa vedem daca aproba legea cu instructorul auto in masina, ca politistilor nu prea le convine asa ca nu mai pot pica pe capete, sincer mie mi se pare o mare prostie cum e organizat examenul pe puncte, ar trebui sa fi picat doar pentru greseli foarte grave, dar astia dau puncte in fericire