De la un curs de legislatie sau direct din legea circulatiei pe drumurile publice.
Dar recomand cursul cu un profesor, ca sa aiba cine sa-ti explice unde gresesti.
Crede-mă am fost și la cursuri. Cert ii ca acasă fac 24 25 26 și la sala pic? și nu sunt singurul.
Hai ma, cum sa pici? mai ales si la categoria C si mai putine intrebari, si nici bataie asa mare de cap. Tu nu ai invatat, cu cate picasi? cu ce scort
Trebuie sa studiezi si sa intelegi legislatia rutiera.
Cea mai maree prostie sa incepi sa faci chestionare inainte de a cunoaste aprofundat aceasta legislatie.
Am dat examen la doua categorii - C si B la distanta de 3 ani si am luat punctajul maxim a ambele.
Am citit aia. De 16 ori și tot pe degeaba acasă ma ajuta fac și la sala nu. Mie mi se pare ceva cusut cu ață alba
Prima data 20 a 2 a 19.
Și da am învățat și citit legislația de m-a luat dracu altfel nu făceam atâtea puncte. Și uite ca degeaba
Salut!
Nu e nimic cusut cu ata alba.Pur si simplu ai ceva mental, un block.
Ai emotii? Tremuri? Nu te mai uita la timp si la ccate intrebari ai ramase pentru ca te panichezi si mai mult rau iti faci.
Cu pastile ai incercat sa te calmezi? Recomand StressStop(parca asa era) cu 30 minute inainte de a intra la sala.
Este supraveghere video si in sala si la calculator. Politistii n-au cum sa iti faca tie ceva.Si de ce ti-ar face? Ce are sistemul sau politistii cu tine?
E foarte bine de unde ai invatat.Si cu profesor este bine.Pleci cu lectia invatata de la curs.
Vorbeste si cu profesorul si cu instructorul cum poti scapa de acel block.
Bafta!
Capu sus, pune mana si invata, traseu e mai greu. Ideea e sa inveti, is putine intrebari, la remorca e putin mai greut
Tocmai asta ma frustrează ca am învățat pe brânci și acasă le iau fără discuții în 4 minute
Sincer nu s stresat nu nimic. Polițiștii n au nimic cu mine, ideea e ca întrebările nu s ca la sala. Și nici răspunsurile. Chiar am prins și nu doar eu.
Patrick20061997 întreabă: