Cred ca faci rau, vei strica contra balansarea motorului, nu o sa faca contrapresiune evacuand prea rapid.
Din ce am văzut pe aliexpress tobele au 35mm, crezi ca ajunge 20mm?
https://m.aliexpress.com/item/4000504402173.html
Salut! Multumesc mult ca mi-ai raspuns! Nu stiu daca ai inteles dar eu am sa incerc sa iti explic pe intelesul tau! La un motor de bicicleta intre toba finala si prinderea tevii de cilindru sunt vreo 10cm iar ea sta cumva in jos iar eu as vrea sa o scurtez
Nu prea am înțeles am citit de 2 ori ce ai scris. Nu am experiență cu bicicletele cu motor, de fapt si eu vreau sa învăț despre ele. Mulțumesc de înțelegere.
Probabil cu o poza ati intelege dar nu pot sa vo trimit prin TPU
Https://imageupload.io/
incarci imaginile fara parola si pentru o zi, minimul, apoi scrii linkul aici.
Ce frumos arată! Ai facut treaba bună.
Nu cred ca are nimic motorul. Ma pricep la motoare auto ca șofer doar dar aveam o skoda Felicia cu motor mic si daca ii pui benzina sia rde nu are nici un bai. Problema poate fi ori transmisia ori evacuarea. Dar la evacuare nu ma pricep deloc. Decât ce scrie teoretic in manuale. E din aluminiu motorul? Ca la skoda Felicia erau tot din aluminiu si arăta cam la fel ca al tău.
Cred ca este de aluminiu! Uitati linkul de unde l-am cumparat https://www.generalmotor.ro/......-timpi-gri
Multumesc pentru compliment! Nu ma prea pricep la masini, nu sunt sofer am 14 ani
Motorul de bicicleta pe cross este un proiect de al meu pe care momentan l-am pus pe pauza pentru ca trebuie ca toba din imaginea mai sus sa fie scurtata si dupa sudata cu autogenul si nu am unde sa o fac iar dupa ce termin cu toba am sa ma ocup pe partea de design as vrea sa o fac sa semene cu o Yamaha YZ doar ca cu albastru si mov
Motoarele de aluminiu sunt foarte bune se strica destul de greu spre deloc.
Felicitări pentru proiect.
Dar evacuarea spre lateral ar funcționa sau e prea lungă? Sau sub forma de U sa vina înapoi spre spate bicicletei?
AjutoameniipeTPU întreabă:
Catalin857699 întreabă: