| cryss09 a întrebat:

care ma poate ajuta va rog!
Am picat ieri sala si a zis politaiul ala ca se da la 15 zile dar nu mai stiu acum 15 zile lucratoare (adica 3 saptamani) sau 15 zile (adica 2 saptamani si 1 zi)? Help me...

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este vorba de 15 zile calendaristice, socotite pe zile libere, de fapt sunt 17 zile, nu se socoteste ziua cand incepe termenul si ziua cand se termina.

| WaterDrop a răspuns:

15 zile lucratoare, examenul il poti da iar in a 16 a zi. Spor!

| suntserios a răspuns (pentru WaterDrop):

Si unde scrie ca trebuie sa fie zile lucratoare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zile lucratoare inseamna de luni pana vineri.O saptamana are 5 zile lucratoare.Asadar,3 saptamani.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Pls, lumineaza-ne si pe noi cu articolul de lege unde zice ca sunt 15 zile lucratoare.

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Voi incerca sa te luminez, nu prea tare pentru ca ma vei orbi. Daca tanarul/tanara noastra a primit informatia de la "politai", ca examenul se da dupa 15 zile lucratoare, ce lege trebuia sa caut eu, devreme ce interesul era atintit asupra elucidarii misterului celor 15 zile!?

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Tocmai asta era intrebarea. Ca politistul i-a zis 15 zile si el ne-a intrebat daca sunt lucratoare sau nu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Imi recunosc greseala si iti cer scuze.M-am documentat.In art 12 se precizeaza faptul ca dupa ce trec 15 zile(neprecizand ca este vorba de zile lucratoare, intelegem ca sunt calendaristice)poate sa dea din nou examenul.