Ti-am spus foarte clar ca da.
Doar daca ar fi fost si termenul in care trebuia sa faci ITP se verifica toata masina.
Se verifica doar daca ai remediat stopurile, nu este ITP sa-ti verifice toata masina.
Am rezolvat, deci doar pentru problema pe care mi s-a luat talonul se verifica?
Teoretic iti verifica doar remedierea defectului pentru care ai fost sanctionat.
Practic, smecherasii de acolo isi rezerva tot dreptul sa verifice masina complet, daca omiti sa le dai ceva.
Depinde mult de reprezentanta. Moldovenii spre exemplu, abia asteapta sa te ia la rost.
Eu m-am dus la reprezentanta din Botosani pentru certificat de autenticitate (doar citire serii trebuia sa faca), iar pustiul de acolo a inceput sa urle ca imi anuleaza itp-ul pentru rugina si zgarieturi. Cu 50 de lei a tacut.
Stau și mă întreb care dintre voi a fost român mai adevărat? Tu că umbli cu șpagă că să folosești o mașină plină de rugină și te enervează că lumea își făcea treabă sau ăla că și a băgat picioarele în treabă lui pentru 50lei.
Mașina era solidă, ce mi-a arătat el erau defecte estetice. Nu era "plină de rugină", avea un colț de portieră ruginit.
Eu zic că el a fost mai român, că la un an distanță, când am mers la itp la service, s-au chinuit băieții să ajungă la seria de motor, care nu mai fusese curățată de câțiva ani.
Puștiul ăla mi-a dat certificat de autenticitate fără să verifice seria motor.
Se vor verifica doar punctele pentru care ti s-au ridicat talonul, dar asta nu inseamna ca nu le sare in ochi alte nereguli. Stiu caz concret unde pentru schmbare culoare l-au prins pe om cu suspensie schimbata neconforma
David24876 întreabă:
led889 întreabă: