| Mihai200009 a întrebat:

Salut!
Am si eu o nelamurire. Maine trebuie sa dea orasul un prieten, dar nu se prezinta, pentru ca nu se simte pregatit, as putea merge in locul lui la oras?

12 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Nu, ca nu esti tu programat.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca esti fratele lui geaman, poate. Dar oricum cam intra la fals/uz de fals/inselatorie treaba asta...

| Mihai200009 explică (pentru GabiDumitrescu):

Pai n ar putea sa mi las mie locul?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Mihai200009):

Ai facut si tu scoala acum? Ai dosarul in asteptare? Erai programat pentru alta data? Ati intrebat la politie daca se poate face miscarea asta?

| Mihai200009 explică (pentru GabiDumitrescu):

Am dat sala si eu sunt programat normal pe 24 sept

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Suna l pe instructorul lui si intreaba ldaca poti veni tu in locul prietenului tau. Spune i ca si tu esti programat dar daca se poate sa te primeasca mai devreme decat data cand este programarea ta.

| anonimg a răspuns:

Daca nu se cere actul de identitate, te poti duce in locul altuia.
Dar oriunde se cere actul de identitate este obligatorie (numai) prezenta celui inscris in actul de identitate ce corespunde cu datele din dosar.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Mihai200009):

Ah, pai asa zi. In cazul asta ar fi trebuit de vorbit din timp. Puteti sa mergeti amindoi sa vb cu politistul/instructorul la fata locului, dar slabe sanse.

| isemilia a răspuns:

Nu. E ilegal si oricum, presupunand ca nu observa nimeni, iti poti imagina si tu ce sofer minunat va fi amicul tau, daca nici permisul nu si-l poate lua singur.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru isemilia):

Nu ai inteles nimic din intrebare, el nu merge in locul prietenului, el este programat pe 24 septembrie si vrea sa stie daca poate el da mai devreme orasul, daca prietenul lui nu poate din motive de sanatate poate instructorul acceptă sa vină el care este programat tocmai pe 24 septembrie, se face o rocadă doar daca acceptă cei de la scoala de soferi daca nu nu.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Trebuia să discutați din timp cu instructorul / instructorii și probabil aveai nevoie și de o cerere, ceva pe care sa i-o înmânezi examinatorului (ca o "dovadă" că ați făcut schimb de locuri).

| Alionam_Dragoș_1979 a răspuns:

De ce vrea să dea orașul? Ce i-a făcut de vrea să-l dea, și mai ales, cui vrea să i-l dea?
Să mi-l dea mie! Demult imi doresc un oraș numai al meu!