| FloriBadea a întrebat:

Salut,am și eu un Opel Astra H, toate bune și frumoase.Acum 1 săptămână am plecat din oraș, mașină am lăsat-o acasă, acum 3 zile când am ajuns,am vrut sa plec până undeva cu mașina,când am aprins farurile toate mergeau înafara de farul dreapta fata,nici măcar semnalizatorul nu mergea,când dateam semnal se auzea un ticăit foarte repede, țin să menționez că becul este nou pe ea, nu cred că avea cum să ardă toate becurile la far..De la ce ar fi?

4 răspunsuri:
| OnlyDga a răspuns:

Nu stiu de cat timp ai masina. E noua sau mai veche. Dar poti incerca sa verifici pe la siguranta masinii, ia si manualul de la masina poate scrie ce ar putea fi inneregula daca e in romana nu e greu. E doar un sfat. Daca nu e ars altceva nu stiu ce sa ti zic. Am patit ceva asemanator si eu si asa am incercat sa rezolv problema.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

S-au oxidat ceva contacte. Accesul la far e foarte nasol la Astra H, dar ar trebui scoasă mufa și măsurată, apoi curățată.

| FloriBadea explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Mufa se scoate doar daca dau bara jos sau merge și cu bara gen să o ridic pe rampa?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru FloriBadea):

Nu stiu cum e accesul la mufa... Pentru schimbarea becurilor imi aduc aminte ca era un capacel in spatele farului, pentru care trebuia sa virezi rotile... Aiurea.
La masinile astea se ard becuri si contacte destul de des, e "boala lor".
https://www.youtube.com/watch?v=6DGNgBbi9uM&ab_channel=TehnicaLife