| Bendi789 a întrebat:

Salut, am un audi a4 b6 2004 si am o problema la el, imi apare in bord abs si bremse (un cerc cu semnul exclamării in el) si nici vitezometru nu merge si am făcut in felul următor. Am schimbat pompa abs si tot la fel este, ce ar putea fi?

5 răspunsuri:
| Adrian5575 a răspuns:

Nu schimba nimic pana nu pui testerul pe masina. Poate este un senzor ABS de la vreo roata. Senzorii pe fata nu au surub de fixare, poate a iesit mai in afara si nu mai citeste.

| Bendi789 explică (pentru Adrian5575):

Pai eu nu am schimbat nimic cei de la servisul de am du-so au schimbat popa abs crezand ca aia este problema, si pe urma au zis ca este o sigurata si du pa iar au zis ca o fi un fir in scurt, cam ce incerca ei sa imi explice nu prea imi inspira incredere ca care ar fi problema de fapt

| Adrian5575 a răspuns (pentru Bendi789):

Trebuie sa puna testerul pe masina si ii spune exact ce are, nu sa schimbe toate piesele una cate una.

| Bendi789 explică (pentru Adrian5575):

Au pus testerul prima data si au zis ca este popa abs si pe urma du pa ce a schimbat abs au văzut ca tot apare in bord abs si pe urma au inceput sa dea cu pararea ca este o sigurata si pe urma ca o fi un fir in scurt, si acum ultima data mi-a zis ca este CAN ca este un fir intrerupt si ca nu merge CAN

| AdryanAdryan a răspuns (pentru Bendi789):

Ai mai rezolvat problema, ce avea, ca intampin si eu aceiasi problema acum, salutare