| geermanngaz1 a întrebat:

Salut!
Are cineva un ST170 sau a avut?
Dacă da, în câți cp îl poți duce cu un stage 2?

3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Ce este ST170? ford focus ST? trebuie sa ghicim se pare happy

pai nu trebuie sa avem acest model ca sa stim exact cati cai se pot castiga din stage 1 pentru ca exista configuratoare online in acest sens

stage 1 din punctul meu nu merita la acest model pentru ca castigul este mic post tuning si anume : 188 CP si 218 Nm

de ce? este motor aspirat si nu Turbo!

stage 2 insa de care intrebi nu se face din configurare, la mine pot ajunge la 280 de Cp la tine la 300 CP, in functie de ce buget am si de ce piese interne schimb!

Despre acest stage 2 poti intreba doar pe un forum de specialitate acolo unde oamenii sunt pasionati de acest model, il detin si mai ales au facut modificari in acest sens!

Poti daca cunosti societati care fac tuning de competitie sa ceri sfaturi si opinii, insa nu va fi deloc ieftin ceea ce vrei!

Din ochi nu iti spune nimeni in cati cai poti duce o masina la care schimbi axele cu came, pui turbo marit sau pui turbo (conversie aici ca masina nu are) sau ce alte schimbari de interne se vor face!
La toate aceste modificari aduagi placute, discuri etriere performante!
Daca tu vrei sa bagi peste 3000 de euro (poate ajunge mult mai mult) intr-o masina din anii 2000 atunci e placerea si pasiunea ta!

PS: stage 2 nici nu se trece in configuratoarele tunerilor pentru ca el desemneaza alaturi de stage 3/4 etc modificari aduse in primul rand partii interne a motorului (deci tuning mecanic), modificari care in final sunt ajutate tot din soft ca si la stage 1, dar doar la finalul modificarilor interne ale motorului!

| geermanngaz1 explică (pentru Simpatic):

Nu a spus nimeni să ghicești, am scris doar ST170 fiindca am vrut sa mi raspunda concret o persoana care știe despre ce vorbește si a avut unul, mi-ai spus doar chestii pe care le stiam, dar multumesc

| Simpatic a răspuns (pentru geermanngaz1):

Ti-am spus, clar nu stie nimeni in cati cai putere duci o masina in urma unui stage 2 pentru ca nu stie nimeni ce interne vei schimba!
iar stage 2 poate insemna una la o masina turbo, fata de una fara turbo!
esti usor arogant, "cineva care stie ce vorbeste", se face ca am masini tunate dinainte sa aiba unii permis si nu e o lauda este o realitate, dar ai dreptate nu am avut ford focus...
faptul ca tu cauti pe un site national pe cineva care sa aiba fix acelasi model cu tine si fix stage 2 sa-si fi facut...la fel de bine ar trebui sa facem 6000 de categorii cu toate marcile si modelele disponibile ca fiecare persoana care isi face cont aici, vrea sa-i raspunda cineva care a avut sau are fix masina ca a lui si a facut modificari fix de cati bani are initiatorul topicului!
am crezut ca vorbesc cu un pasionat...
pe langa asta, unii o luati prea personal de parca aici nu este o platforma in care unii posteaza raspunsuri si altii raspund sau comenteaza asupra subiectului dat!

Sa ma scuzi ca am avut tupeul sa iti scriu mai sus, sa iti explic si sa-mi bat capul.winking

Am sa salvez topicul tau si voi intra si anul viitor aici, sa vedem cine a fost acea persoana cu ford focus ST170 care ti-a raspuns la acest subiect!

Succes