anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori sa îmi cumpăr o mașină. Mai exact un audi tt, BMW z4 sau Mercedes slk. Toate arată super, iar întrebarea mea pentru voi e, care mașină e mai ușor de întreținut? Adica, care dintre ele consumă mai puțin, are taxe mai mici etc?

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Nu-ti bate capul, intretinerea, consumul, taxele sunt aproape identice la toate din ele.
Dar nu te astepta sa fie cea mai economica masina, asteapta-te sa ai un consum de 12l/100km urban.
Cat despre intretinere (piese) va fi destul de costisitoare avand in vedere ca aceste masini sunt destul de rar intalnite.

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Zi exact ce motoare si o sa iti spunem si ce taxe si consumuri au. Insa toate 3 sunt masini premium asa ca intretinerea va fi scumpa in orice caz

| TrăieşteClipa a răspuns:

Asteapta sa mai cresti.
In 2 ani o sa ti se mai schimbe preferintele.

http://www.tpu.ro/......ada-i-tot/

| KodrutZ a răspuns (pentru TrăieşteClipa):

Lol, distractiv omu'. Se vede ca are smantana la bot. Prioritatea esentiala in protectia persoanei proprii e prevenirea, nu apararea. Deja daca ajungi la trosneala, ai cel putin 75% sanse ca tot tu sa sfarsesti socat...
Legat de masina, Darius, una cat mai puternica, cu tractiune spate si cutie manuala. Dar cand mori infipt intr-un zid sau pom, ai grija sa nu iei si pe altii cu tine.

| DariusMarroni a răspuns (pentru KodrutZ):

Esti complexat? daca nu vrei sa imi dai un raspuns la intreabrea mea sau nu cunosti nimic in domeniul respectiv, de ce postezi comentarii aiurea?
doar v-am cerut parerea...

| DariusMarroni a răspuns (pentru suntserios):

Audi tt 1.8 benzina quattro 225 cp sau 1.8 benzina 140-180 cp am mai vazut.

| KodrutZ a răspuns (pentru DariusMarroni):

Cunosc cate una-alta. Nici un om normal la cap nu isi ia ca PRIMA masina una care poate sa il omoare mult mai usor atunci cand face greseli de incepator fata de una mai "de pensionari" dar mai toleranta la greseli.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru DariusMarroni):

Si daca vrei un motor de 225 de la audi de ce mai intrebi de consum si taxe?

Daca te intereseaza consumul iti iei un 1.5 dci de la Renault.

| KodrutZ a răspuns (pentru suntserios):

Iti iei o bicicleta daca chiar te intereseaza consumul... sau abonament la transportul public.