| Emanuel_David_1995 a întrebat:

As dori sa schimb volanul, am si eu un Bmw e 90 an 2005. Cum se poate schimba? Eu am pe el fara comenzi, trebuie ceva kit? Ma poti ajuta cu o informatie, daca ii sa cumpar de pe net fara airbag, se poate monta de pe al meu airbagul? Cum se procedeaza, merge orice volan?

Răspuns Câştigător
| blAster85 a răspuns:

E complicat man gandeste ca iti trebuie modificat cablajul comenziile alea(depinde ce ai vrea)duc la radio volum next etc, sa ai acces acol ai de lucru.consulta la un service daca vrei da nu cauta un "dorel" sa iti ia banii degeaba

6 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Nu-ti bate capul, daca vrei ca, comenzile sa fie functionale ai de facut alte adaptari e destul de complicat, nu merita efortul.

| Emanuel_David_1995 explică (pentru OldSoul):

Nu ma intereseaza complicatile. vreau doar sa stiu cum, asta am intrebat.ce trebuie sa cumpar.ce adaptari sa ii pun?

| blAster85 a răspuns:

Tu vrei doar sa schimb volanul cu unu simplu fara comenzi sau vrei sa pui comenzi? cand deconectezi airbag da jos o borna de pe baterie de preferat plus.si cand conectezi airbag la fel.

| Emanuel_David_1995 explică (pentru blAster85):

Eu pe ea am volan simplu, si vreau sa ii pun altu care sa aiba comenzi, doar volanu mil trebuie sau mai ceva?

| Emanuel_David_1995 explică (pentru blAster85):

OK frate Mersi Mult! Vad eu ce facwinking

| blAster85 a răspuns (pentru Emanuel_David_1995):

Bafta