Motorul asta este unul bun, consuma putin, are si ceva cuplu si piesele sunt ieftine si nu prea are probleme mari, adica sa se strice piese care sa te coste multi bani.
Salut! Nu este o mașină proastă, dar are foarte multă electronică, iar Renault-ul mereu au avut probleme din punctul asta de vedere. Erori în bord, prin martori aprinși (airbag-ul poate să-ți joace feste).
In rest, probleme avem cu totii
Orice "căruță" este o gaura in care se arunca bani, dar vezi tu, ne folosim de ele si inghitim in sec atunci cand trebuie sa reparam cate ceva. Ca dee... ne facem treaba cu ele!
Cert este ca are un consum foare bun, la 110 cai.
E bunicica!
Te salut!
Acelasi model, doar ca an 2012, am cumparat acum 1 luna, sunt foarte multumit de el. Intr-adevar, la primul service pe care i l-am facut am dat 5700 ron, am schimbat telescoape, placute cu discuri fata spate, etrieri spate cablu frana de mana, incarcat freon, distributie plus filtre si ulei. Nu necesita o investitie asa mare, doar ca masina este pentru sotie si am zis sa fie pusa la punct cu toate cele. In legatura cu consumul, ia undeva pe la 4, 3-4, 3 l/100km. Pentru mine investitia facuta este chiar buna, mai ales ca e masina de naveta. Are navi, dublu clima, senzori spate parcare, senzori ploaie, este chiar o masina super ok.
Dacă aud cei de la Renault ce ai spus, vor râde trei săptămâni cu lacrimi.
A fost un renault laguna care a dat multe probleme prin 2000 sau 2005 in rest au scos masini destul de bune.
Loganul este fabricat de grupul Renault si are motorul diesel de 1.5 model k9k acelasi de pe Clio, Megane, Nisan, etc cu mici diferente.
O sa rada de tine daca nu te informezi si dai raspunsuri de cacao.
Tu, chiar ești analfabet funcțional. Loganul are motor Renault, nu motor "de Logan". Nu există "motor de Logan" decât în visele tale umede.
Te-i bagat in seama ca musca fara sa intelegi ideea.
Esti prea prost (crescut )ca sa-ti explic.