Eu am fost la clubul copiilor, la mine in oras. Erau cursuri gratuite pentru elevi, aveam la dispozitie karturi, o mica pista, benzina... Reuseam sa mergem si la concursuri, dar nu acoperea clubul toate cheltuielile, puneam si noi bani.
Dupa ce iti faci debutul prin clubul copiilor, daca ai bani sau faci rost de sponsorizari, poti merge pe cont propriu la concursuri, cu kartul tau.
Mulțumesc de răspuns, dar la clubul copiilor din zona mea nu se mai face karting, școala de karting ar fi cam același lucru contra cost?
Mulțumesc, mult o sa ma ajute foarte mult și dacă nu te deranjează întrebarea mai faci karting?
Nu mai fac, am fost putin in timpul liceului, rugat de niste amici sa ii ajut pe partea tehnica. Aveau karturi vechi, cu motor Metrom (de Mobra), iar eu aveam experienta cu ele.
Prietenii mei participau, mergeau in fiecare an cel putin la judetene si la Simleu Silvaniei.
Ar fi avut potential de mai mult, dar nu au gasit suficiente sponsorizari. Altii mergeau cu duba cu un kart pregatit si cel putin 2-3 de piese, schimbau motorul in cateva minute la nevoie, iar noi abia aveam cate un kart functional si doua seturi de anvelope uzate deja. Cand se strica un kart (Mobra sau Parilla), ne intorceam acasa.
Wow, aceste răspunsuri le căutam de mult, dacă mai vrei sa ținem legătura sau ceva lasa-mi Instagram-ul?