Te duci la poliție.
E cel mai sigur.
Daca poliția stabilește că din cauza ta s-a produs, asta e dar macar e safe.
Unde ti-a tăiat față, benzile erau separate de linie continuă? Înainte de intersecții de obicei sunt.
Eram pe banda de dreapta sau inainte, si mi-a taiat fata franand brusc. Nu aveam viteza, aveam undeva la 50/60, si pagubele lui maxime a fost o mica zgarietura, care nu parea a fi de la numarul meu. Aveam impresia ca nu avea nici asigurare, masina era cu volan pe dreapta
Mi-a taiat fata, si mi-a franat brusc in fata mea. Am franat pana la 10/15. Masina mea nu a avut pagube prea mari, doar o zgarietura de la numar si numarul putin sifonat.
El unde era? că asta nu se înțelege. Ți-a tăiat fața venind de undeva sau, pur și simplu, era în fața ta și a frânat brusc?
Mergi la poliție.
Era pe banda de inainte(b2). Si a taiat fata franand brusc, fara a fi un nevoit sa evite ceva.
E ca și cum te-aș depăși în scurt și aș frâna imediat brusc
Stiu un caz asemănător (coleg de birou) in care polițistul ca sa scape repede a hotărât ca cel din spate nu a păstrat distanța si nu a adaptat viteza la...bla bla. Pe principiul "lovești in spate, esti vinovat". Am inteles ca se practică dar chiar si asa de ce sa ii dai bani unui nesimțit?
E neplacut dar eu m-as duce la poliție daca nu vrea amiabilă. As declara ce a facut si gata. Lumea e plină de nesimțiti si șoselele nu fac excepție.
Poate este o întâmplare, dar daca face faza asta zilnic si "smecherește" 600ron sau mai mult...zic ca e profitabilă treaba.
Se practica in Rusia.
Bara lui avea o zgarietura, dar parea cam veche.
Nu cred ca ar fi fost de la numarul meu.
Chiar asta a facut ) eu deja aveam piciorul pe frana, urmand o intersectie.
Trebuia sa te duci la politie. Nu ai de ce sa faci amiabila cu unul posibil baut si care iti cere bani
Parea ca e vina mea de aia am vrut amiabila. L-am lovit drept in bara, nu l-am prins in laterala din pacate.
Du-te la poliție, orice ar fi nu-i da bani.
Oricum 100% a fost vina lui, e neacordare de prioritate dacă ți-a tăiat fața, ce distanță puteai tu să ai?
Nu a fost „intamplatoare" manevra lui. Scopul lui era sa te stoarca de bani. Ne intrebi ce este de facut. Dar cum ati procedat voi, pana la urmă?
M-am urcat in masina si am plecat, vazand ca nu pot discuta cu el.