| Sofer a întrebat:

Audi S8 5.2 v10 din 2007 la 9000 euro? Mașina e impecabila în Germania. Ce părere aveți? Ați cumpăra asa ceva?

10 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Nu. Mi-as strange bani si as lua o masina noua din reprezentanta, nu bombe germane care o fost sudate si lipite dupa ce le-o bagat baietii in stalpi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu știu. Fiind reprezentantă a genului feminin, l-aș întreba pe tata. big grin

| Speranta12 a răspuns:

Nu as lua asa ceva. Mereu ceva nou.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu. Ar fi aberant sa bag atatia bani in intretinerea masinii aleai vechi de 13 ani.

| johnnny123 a răspuns:

Masina de 5.2 litri din 2007? O groapa mai mare de bani nu ai gasit?

Daca tii neaparat sa platesti impozit de 8000 de lei pe an si cea mai mica reparatie sa te coste 1000 de euro, nu ai decat sa o cumperi.

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns:

Personal nu as da banii pe un s8 v10 ca nu merita de nicio culoare, De ce sa am o masina veche de peste 10 ani care probabil nici macar nu indeplineste conditiile de mai sus, si ma refeream in general cand cumpar o masina...dar probabil e o pocnitoare reparata in Germania cu km dati inapoi si un istoric de merita o spaga buna sa treaca RAR-ul. Plus ca pretul ei a scazutcu timpul, dar intretinerea nu, si nu as vrea sa dau o caruta de bani pe intretinere cand nici macar nu am mai mult de 9000 de euro pentru o masina. Daca as vrea un s8 mi-as lua una sub 50000km, asta daca se mai gasesc

De banii aia mi-as lua maxim un seria 5 e60 2.0 diesel cu 177hp, un passat cc sau un golf 7 ceva mai nou. Ai atatea modele din care sa alegi, dar probabil vrei sa fii cocalar sa impresionezi lumea, nicidecum nu esti pasionat de masini

| sierra1 a răspuns:

Treișpe ani și atâta bănet? never-ever

| mgtow a răspuns:

Ori o masina cu 30.000€ sau alta de 37.000€ noua. Motor boxer 2.0 - 200cp sau motor in linie 2.0 cu 325cp. Masina de fite sa te plimbi sambata sau duminica asa merge

| Digikey a răspuns:

Este o masina pentru premianti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru johnnny123):

Si care e problema ta? Cumva cumpara si intretine masina din banii tai?