| elcosmin a întrebat:

Azi am fost cu un taxi care mi-a cerut foarte multi bani. Eu i-am cerut chitanta mi-a zis ca n-are si dupa a inceput sa se ia la cearta cu mine si nu i-am dat banii. Am procedat corect?

Răspuns Câştigător
| Anabela777 a răspuns:

Normal ca ai procedat corect. Este obligat sa-ti dea chitanta, mai mult ca sigur voia sa te fraiereasca dar hei uite ca nu i-a mers.

10 răspunsuri:
| demifcm77 a răspuns:

Eu zic ca da. Din cate stiu are aceasta obligatie (sa iti ofere bon), deoarece presteaza servicii direct catre populatie.

| RobertMoon a răspuns:

Da. Daca refuza sa dea bon nu trebuie să plătești, trebuia să-i faci și reclamație la firma de taxi sau să suni la politie, așa putea fi dat afara sau amendat.

| QWERTY55 a răspuns:

Ai procedat corect.E bine sa ceri bon fiscal pentru calatorii.Nu e bine sa te certi cu el. Ii platesti cat cere si dupa nu mai apelezi la el.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru QWERTY55):

Bhai! Tu esti cu curu'n doua luntrii, ori cu doua luntrii in c.ur!? laughing laughing laughing

| mgtow a răspuns:

Da, puteai chema politia daca era

| QWERTY55 a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Tu ce problema ai, ma?

Special pentru tine: 2, 5 laughing laughing laughing si pentru ca nu te duce capul: ridic in cinstea ta degetul din mijloc!

Mdea foarte inteligent.Prosti sunt parintii tai ca ti-au dat voie la calculator happy happy

Mi-ai putea spune tata; motivele ar trebui sa-ti fie clare. laughing tongue

Daaaaa. Nici nu ma indoiesc. happy