Ti l-a trimis tie paravion? Permisul "se fabrica" la Bucuresti. Trebuie sa ajunga documentatia necesara, data comanda la "atelierul" de confectionat permise, unde se introduc datele. De unde stie cel de la atelier ca tu ai luat azi examenul, datele tale? Crezi ca lucreaza la noapte special pentru tine? Eu l-am primit - la schimbare - dupa cateva zile dupa ce am depus documentele, inclusiv am facut poza.
Carnetul vine acasa prin posta, cu scrisoare adusa de postas. Doar daca nu te gaseste de 2 ori acasa, depune plicul la ghiseul oficiului postal la care este arondata strada ta.
Permisul iti vine acasa cu un curier sau postas, in maxim 7 zile lucratoare!
A doua zi dupa examen abia se tipareste si se baga in tipla permisul ai apoi il trimit cu post in a 3-a zi.
noaptea nu lucreaza nimeni sa tipareasca permise sau sa le duca cu posta. Totul se face in perioada orelor de munca, adica 9-17 cat este prpgramul de lucru.
In cazul in care postasul sau curierul nu te gasesc acasa, iti lasa aviz in usa si tu mergi ziua urmatoare la posta, sau la sediul curierului respectiv, sa-l ridici.
Rabdare, ca nu ai de ce sa te grabesti atata, fii fericit ca ai luat examenul si atentie mare la sofat, acordat prioritatea si viteza mica, ca il pierzi rapid.
Instructorii sunt soferi calificati care NU lucreaza la Politie ori serviciul circulatie, deci NU elibereaza ei permise si nici nu au cum sa influenteze tiparirea expresa a unui permis, dupa un examen.
Permisele nu se inamaneaza la politie, ci se trimit acasa cu posta! Asta este valabil pentru toata tara, fara exceptie.
In ce priveste ce ai auzit tu de la instructori aia, cel mai probabil s-au amuzat pe seama ta, ca nu-i posibil sa vina nimeni nopatea sa tipareasca si sa-ti faca tie permis, iar a doua zi sa te astepte la Politie sa ti-l dea. Asa ceva NU este posibil!
Si cand crezi ca ti l-au facut asa repede? Nu esti doar tu.
Asteapta ca iti vine acasa in termen de o saptamana.
Poti sa te duci la permise si sa ceri dovada, o foaie care iti permite sa conduci un anumit timp pana iti vine permisul.
anonim_4396 întreabă: