Prima imagine e un Astra H. Am condus cateva, sunt masini solide, dar intretinerea e scumpa la ele. Nu prea le recomand pentru Romania, au motoare cam pretentioase, iar service-urile nu prea sunt pregatite pentru ele.
In a 2-a imagine cred ca e un Astra I sau J, nu cunosc exact modelul, n-am condus.
A3 e un hatch destul de sportiv, iar avantajul la el este ca e un produs VAG, care are piesele comune la multe masini, iar din cauza asta mecanicii lucreaza relativ usor la ele (pentru ca le cunosc), iar preturile nu sunt prea mari.
Nu cunosc suspensia la A3, dar probabil e cam ca la A4, cu multe brate la fiecare roata, care sunt consumabile, si costa mult. Deci daca ai de circulat pe drumuri mai rele, nu te incurca cu el.
La Golf 5 nu prea m-as uita, e o masina slabuta, inghesuita. Tehnic vorbind, imi place mai mult Golf 4. Am condus, nu sunt o persoana "voluminoasa", dar bordul si mai ales consola centrala parca imi stateau in gat.
Fiat Punto e o masina ideala pentru oras sau pentru naveta chiar pe distante mai mari, la viteza maricica. Nu stiu exact ce model de Punto era cel pe care l-am condus eu, avea motor 1.1 benzina, avea putere suficienta, si pot spune ca e cea mai stabila masina de mici dimensiuni pe care am condus-o. De asemenea, masinile facute de Fiat sunt organizate, reparatiile si intretinerea se fac foarte usor.
JaguarSType întreabă: