| Gabriell_Luyss_1999 a întrebat:

Salut băieți, cer și eu părerea voastră, cam ce credeți voi că nu știu ce să îmi iau că am luat permisul de curând și am strâns o anumită suma și eu ca orice adolescent și nu știu despre Volkswagen. Care sunt avantajele și dezavantajele la scirocco r line sa iau cu cutie automata sau manuala, cam care ar fi mai buna cutie automata sau manuala și care ar fi 1.4 sau 2.0, va rog.

Răspuns Câştigător
| Komarov a răspuns:

Evita pe cat posibil 1.4 TSI un motor care este efectiv o epava, daca ai sa observi multe dintre masinile aflate la vanzare cu 1.4 TSI au km relativ putini, din cauza ca nu sunt in stare sa duca mai mult, lanturile de distributie pe acest motor sunt problematice, dupa vin celelalte probleme din urma reflectate in consum exagerat de:benzina, ulei, probleme cu turbina, e un dezastru, TSI-urile in general mai au o problema intoleranta la benzina normala 95, ele trebuie utilizate numai cu, carburanti premium. La Volkswagen in zilele noastre numai motorizarile pe motorina mai sunt capabile de ceva, cele pe benzina nu pot comenta, ofera senzatii, sunt performante dpdv al ingineriei, dar dpdv al fiabilitatii reprezinta doar o gaura in buget

7 răspunsuri:
| Gligore2000 a răspuns:

Ce buget ai?

| sierra1 a răspuns:

Scirocco r line - foarte tare, emoționant când ieși cu "aspiratorul" pe Straße și când zici că e automatic e și-mai-și!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cutia automata e mult mai scump de intretinut.
1.4 TSI e suficient, 2.0 deja e prea mare, si ar consuma multisor.
Restul gasesti pe grupurile de posesori (cauta pe Facebook grupuri "scirocco Romania").

| Simpatic a răspuns:

Ce nu ti-au spus baietii astia care se pricep la masini se pare, este ca VW scirocco chiar daca e un golf mai cool, este scump la piese!
Nu stiu cum ai adunat tu bani, ca un scirocco bun este scumput, nu e ca un passat de 2 lei

| Gabriell_Luyss_1999 explică (pentru Simpatic):

Daca lucrezi afara îl iei nu aici nu înțeleg de ce mă întrebați la banii in Romania ce sa faci

| Simpatic a răspuns (pentru Gabriell_Luyss_1999):

Ai zis ca ai strans bani ca adolescent si ma gandeam cat poate strange un adolescent happy aici au adolescentii si bentley nou dar luat de parinti.
Chiar stiu de un taranoi care s-a dus la mare cu un Lamborghini Urus tragand pe platforma ce crezi tot un lamborghini : https://theworldnews.net/......in-romania

Răspuns utilizator avertizat