| CookieDipRo a întrebat:

Salut, bunicii mei vor sa imi cumpere la 18 ani o dacia sandero stepway noua. Problema e ca nu prea sunt fan dacia si ei vor neaparat acea marca, ce sa fac? Ziceti-mi o masina pana in 10000 euro nou nouta si sa merite.

Răspuns Câştigător
| Liviu a răspuns:

Iti spun, daca imi spui de unde pot lua niste bunici ca ai tai laughing. Revenind amus la problema, ia ceva nou frate, daca te tine buzunaru.Masina sa fie, intelegi? e noua, ai garantie, esti pe... barba ta intelegi tu? ia-o noua, si spargele gura big grin la figurat happy

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Spunele si parintilor ce ne spui nouă. In locul tau m-as multumi cu ce mi se ofera.Si Stepway face 10000 de euro.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să-ți dea banii în mână, și te descurci tu ^_^

| darrio2007 a răspuns (pentru darrio2007):

Pardon, bunicilor. Altii nici o bicicleta nu au iar tu faci nazuri. Nici permis nu cred ca ai.

| TheCaliptus35 a răspuns:

Depinde de preferintele tale. Daca vrei ceva fiabil, alege un renault simbol, chiar daca stiu ca nu e cea mai stralucita masina din toate punctele de vedere.Alte idei sunt: ford KA +, Citroen C3, Peugeot 208 facelift. Sper ca te-a ajutat raspunsul meu laughing.

suntserios
| suntserios a răspuns:

In banii aia nu prea ai ce alte masini noi sa alegi.
Poate niste masini dintr-o clasa mai mica, precum Ford Ca sau Citigo. Clar esti mai bine cu Sandero.

Sau poate un Fiat Tipo sau poate un Citroen Elysee, dar cred ca in final tot Sandero e cea mai ok si o iei cea mai echipata in banii aia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o masina noua, cu garantie, o sa fii prim proprietar. Dar iar ma intorc, sunt masini de 100k euro, care in 5-6 ani, pierd mai mult de jumatate din valoare, si ajung undeva la 40k.
Daca dai 10 mii pe ea, in 5-6 ani, ii va scade drastic valoarea.
Pe cand daca iei o masina la mana a doua, care a fost sa zic, 20.000, si nimeresti una buna, cu km buni, si cu full istoric, cred ca ai fi mai castigat. Dar doar cu conditia sa stii de la cine o cumperi si sa fie verificata la reprezentanta. Ca sa nu te trezesti ca iei vreo coaja de masina care a avut dauna totala prin Germania, si reparata cu ciocan si chit, si lonjeroanele strambe.

| sdws77 a răspuns (pentru darrio2007):

"Nici permis nu cred ca ai" - chiar daca nu are, nu vad unde e problema. Poate dumnealui isi face planuri pentru viitorul apropiat.

| darrio2007 a răspuns (pentru sdws77):

Fițe.