| decastelica1244 a întrebat:

Salut, cât costa sa fac un contract de vânzare-cumpărare la acte auto, nu la notar, eu vând. Unii mi-au zis ca nimic ca e doar o foaie, 50 de lei, 50-100, vreau un răspuns mai sigur

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"cât costa sa fac un contract de vânzare-cumpărare... vreau un răspuns mai sigur"

firmele de intermediere iau cam 200 lei pentru așa ceva și te scutesc de niște drumuri. Sau poți face tu, totul cu 0 lei

| decastelica1244 explică (pentru sierra1):

Cum fac eu tot singur? Copii am scos după tot ce e nev, pot sa scot și pentru contract? Nu trebuia o ștampila ceva, dacă poți sa mi dai niște detalii, mersi

| sierra1 a răspuns (pentru decastelica1244):

Caută pe net de ce acte ai nevoie pentru vânzare sau dacă n-ai timp, dai banii de care-ți spuneam, unei firme de intermediere

Pai și nu am nev de nicio ștampila sau ceva făcut de o instituție?

Cum mai spuneam: ori ai timp și rezolvi SINGUR, ori bani și rezolvă ALȚII pentru tine

Succes

M am informat puțin, chiar nu pare greu, singura chestie e dacă trebuie sa l completez pe calculator sau o pot face de mâna

Ai văzut?

Pai am văzut da, ultima chestie era o întrebare, daca trebuie făcută pe calculator sau pot sa o scot la imprimanta și sa o completez de mâna?