| Începătorul988 a întrebat:

Cati cai putere credeti ca este minim suficient pentru o masina hatchback? Voi ce tip de caroserie preferati si de ce?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

100ajung.

| Începătorul988 explică (pentru suntserios):

Depinde, pentru drumuri lungi, sunt putini. Masina mea avea 170 de fabrica, si parca tot mai trebuiau. Eu cred ca 250/300cp ar fi strictul necesar

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Începătorul988):

Tu nu cunosti sau nu intelegi probabil intelesul express strict necesar. Pe try oamenii normali 100cp sunt mai milt decat suficienti pentru orice fel de drum. Nu toti soferii au 18-20 ani si inconstienti sa subs nevoie de minim 300cp. Daca au conduce ca un sofer responsabil cei 170 ti s ar fi parut chiar prea multi. Conduc de 3 ani o masina cu 163cp si nici in cele 3-4 traversari ale Germaniei nu i am folosit pe toti

"Inconstient"? Poti sa ai cai multi si sa mergi incet. Acum 2saptamani am condus un r8 v10, si i-am dat doar unde mi-a permis drumul! In rest nu am depasit 110/120

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Începătorul988):

Si cati cp ai folosit sa mergi cu 100 cu r8 ala? 20% din ei? Cu o masina de 75cp nu mergeai tot cu 100-120? Deci unde e logica afirmatiei" 250/300cp ar fi strictul neces

Intr-o depasire simteai acel V10. Si pe autostrada ajunsesem la o viteza muult prea mare, si masina inca se ducea frumos.