Depinde, pentru drumuri lungi, sunt putini. Masina mea avea 170 de fabrica, si parca tot mai trebuiau. Eu cred ca 250/300cp ar fi strictul necesar
Tu nu cunosti sau nu intelegi probabil intelesul express strict necesar. Pe try oamenii normali 100cp sunt mai milt decat suficienti pentru orice fel de drum. Nu toti soferii au 18-20 ani si inconstienti sa subs nevoie de minim 300cp. Daca au conduce ca un sofer responsabil cei 170 ti s ar fi parut chiar prea multi. Conduc de 3 ani o masina cu 163cp si nici in cele 3-4 traversari ale Germaniei nu i am folosit pe toti
"Inconstient"? Poti sa ai cai multi si sa mergi incet. Acum 2saptamani am condus un r8 v10, si i-am dat doar unde mi-a permis drumul! In rest nu am depasit 110/120
Si cati cp ai folosit sa mergi cu 100 cu r8 ala? 20% din ei? Cu o masina de 75cp nu mergeai tot cu 100-120? Deci unde e logica afirmatiei" 250/300cp ar fi strictul neces
Intr-o depasire simteai acel V10. Si pe autostrada ajunsesem la o viteza muult prea mare, si masina inca se ducea frumos.