Am eu o varianta mai ieftina pentru tine :
https://www.infinity.ro/......225x135cm/
Salut. Din ce am citit pe net, Luk sau Sachs is cele mai ok la capitolul acela. Oricare din ele il gasesti mai ieftin sau la promotie e ok. Bafta!
Sunt foarte bune toate cele enumerate de tine.
Ia-l pe cel mai ieftin dintre ele.
Alea ieftine bat din prima si se ard (patineaza) la primul demaraj mai puternic. Mai pui manopera de 300-600 de lei, iar la final ai o masina care merge mai prost decat inainte.
Intre Luk si Sachs.
Am intrebat recent niste mecanici mai 'batrani', toti mi-au zis ca Luk e mai ok decat Sachs, dar eu am patit sa-mi patineze cam repede un Luk.
Valeo mi se pare ca a avut esecuri inclusiv pe echiparile OEM, l-am evitat mereu.
Ok, probabil tu o să iei un ambreiaj mai scump decât mașinuța aia de are vreo 17 ani și de-o cumperi cu vreo una mie-și-o-leacă de euro...să fim serioși
Cel mai important este sa-l montezi intr-un service decent care au un mecanic ok.
Chiar daca ai kitul de ambreiaj cel mai scump din lume si ai volanta consumata o sa-ti patineze cum se intampla la multi dorei care se cred mecanici. Volanta ar trebui rectificata de fiecare data cand se inlocuieste discul de ambreiaj sau cel putin controlata planeitatea.
Vechitura mea are 150cp și cuplu mare. Dacă pun ambreiaj ridex sau qwp, a doua zi ia foc în mers.
Fără 2000 de lei nu te atingi de un kit ambreiaj cu masă dublă, indiferent de anul și prețul mașinii.