Niciuna. Cazane ambele. Te sfătuiesc mai bine să-i investești în ceva, ca mai apoi să ți cumperi un Audi sau Bmw nou. Sau, cel puțin, alege o mașină mai nouă, un Renault Clio din 2014.
Mai bine investesti o parte din banii aia si cu cealalta parte iti iei un logan sa il ai de deplasare(d-ala vechi) asa iesi pe profit.
BMW clar.
A4 b7 e doar un b5 facelift, nu impresioneaza cu absolut nimic.
As alege o Dacie si mi ar mai ramane si bani, nu merita sa i ei o rablă second hand in care sa tot bagi bani, mai bine i ei o dacie nouă din fabrică sau din reprezentanță si ai garantie plus piese gasesti peste tot spre deosebire de un BMW care daca se defecteaza pîna comanzi piesa de pe Ebay pana o aduce platesti odata piesa, după aceea manopera in servis si nu stii daca intre timp numai cad altele ca nu o sa gasesti o masina bună chiar daca scrie BMW, este vechi uzat de altii si revindut ca lucru original nemtesc si el este varză.Dar decizia este a ta banii la fel, daca alegi sa i cheltuiesti pe o rablă sa nu te plîngi anul viitor ca stai cu masina pe la mecanic ca nu merge aia nu merge ailaltă, tu ai vrut o.
Daca nu ești neapărat pasionat de mașini și ai nevoie de o mașină din motive strict practice, ia-ți ceva mai ieftin și mai nou. Cat mai nou. Mașinile astea sunt gauri negre de bani. După 2 BMW-uri second, și vreo 4 ture cu platforma, mi-am băgat picioarele în ele rable și mi-am luat o kia proceed noua.
Din ce an is masinile astea ce arati tu? Vad arati modelu dar nu si anul.
As alege bmw,dar daca e de ala mai vechi as lua bmw cu directia de la audi si daca audi ala are suspensie confort,as luao si as pune pe bmw
Audi la masini atat au bun, sau aveau, fata de altii, directia ce se misca de suflat pe volan si suspensiile, ce erau la toate modele confort.
BMW alea dinainte de pana in 2015, toate au directia mai tare, tragi de volan ceva mia greu.
BMw avea la toate modelele seria 3 suspensie sport, deci rigida, ba si la seria 5, rar vedeai suspensie confort.
Daca spui ce an is masinile astea pot sa zic care ar fi mai buna. Dupa 2012 ia bmw sigur e mai bun.
Ce mai fac astia de la bmw naspa pun in loc de piele vinilin ba ne lesi, si ei si mercedes
Audi indiferent de model la absolut toate masinile lor baga piele.Bine eu ma refer la masinile din america.
Nu am vazut aici audi fara piele.
Audi a4 alea 2005 -2008 mai toate au probleme cu turbina, la un mom dat se duc semeringurile la turbian si pierzi ulei pe acolo.
Ca interior daca sa zic ar fi 2005 audi ar fi mai ok decat bmw.
Dupa 2015 bmw a bagat si ei directie de asta ce misti volanul f usor, au bagat suspensii confort suparate la seria 5, dar inca merge la seria 3 tot pe sport, ceea ce e magarie, omu poate vrea confort, dar asta e, ar fi trebuie sa ma ia pe mine sa le arat ce sa schimbe ce sa puna
E bine ce spui tu, doar ca Kia astea dupa cativa ani se duc mai repede decat altele.Kia is cele mai ieftine,daca iei o clasa ceva mai sus,atunci is mai ok.
Adevarul ca masina noua e masina noua mai ales daca ai grija de ea,conduci normal,ar trebuie sa nu ai probleme f multi ani.
De modelul ala nu am auzit,sau cel putin nu e pe aici pe unde sunt eu.
Ce ar mai fi bun, Hyundai, alea is mai bune ca Kia si tot ieftine sunt.
Ma uitam odata la Genesis zic asta da raie, nu stiu cum is, nu am mers cu ele, dar arata bine si pe afara si la interior. Daca nu aveau junghiu asta de bmw cel am acu luam genesis
Spune-ne si cât câștigi lunar ca să iti recomand o mașină. Bmw e90 fl 2010 chiar arata bine dacă iei unu îngrijit și întreținut
Putini bani pentru audi sau bmw. BMW cu 30.000€ bani gheata sa reziste dar vezi tu, germanele actuale nu mai sant asa fidele la buzunarul omului, sant facute sa se strice mai repede. Japonezele sant foarte bune sau renault ofera fiabilitate de durata
Și KIA și Hyundai au in spate același grup așa cum VAG face și Seat și VW etc.
Am ales KIA pentru că au cea mai mare garanție din piață și aici la noi au reputație de mașini fiabile, aspect ce m-a interesat în primul rând. Chiar ieftina nu a fost, mașina a fost cumpărată la începutul anului, si e cam cat o seria 3 touring ca și dimensiuni. Caut-o pe google, KIA proceed 2020, mie chiar mi se pare o mașină arătoasă. La 23k euro a venit echipata aproape full, cu scaune și volan încălzit, cutie automata, lane assist, toate sistemele astea noi de frânare automata, detecție oboseala, etc.
Este ieftina comparativ cu alte marci si ce au pe ele.Adica aia baga de toate si pretu este mic.
Nu stiu cat de fiabile is, eu vad lucreaza aia non stop la dealer.Si pe aici Kia este nr 1 la vanzari, dau garantie 100 de mii de mile , vindeau astia masini pana sa inceapa balamucu asta ziceai ca vinde paine
Pana la urma daca iti faci treaba cu masina aia e tot ce te intereseaza.
Chestia e ca au motoare mici, ma refer astea ieftine, dar nu te duci la curse cu masina.
Am vazut, zic aia face 48 mile pe galon bine ca are si motoru mic.Dar au pus dual clutch aia da.Nu stiu daca la toate dar am vazut asa in mare.
Baga baietii ca au de unde, vor sa vada mult, mai ieftin dar se aduna.
Dar omu nu are nici aia 24 k ce zici sau cat o fi, de aia cumpara masini de astea 4-5 mii.
In RO unde nici joburi nu-s,sa te bagi la banca,nu ai nici o siguranta,vine statu siti ia casa,asta daca ai desi chestia asta mi se pare o mare magarie.
In alte tari nu o sa vezi asa ceva,sa vina statu sa se bage intre client si banca,ca na platit omu bancii ce i-au dat aia.
Aici daca banca iti da ceva,e pe raspunderea ei,nu intervine statu,sa vina sa iti opreasca din salar pai statu sunt eu si tu si alti,nu banca,deci guvernu ar trebuie sa tina cu omu nu cu banca.
Este si logic,o banca trebuie sa se asigure cui da bani,iar daca pierde este fix pierderea bancii,nu sa vie statu sa itgi ia tie cu japca.
dar ce nesimtire, aia is talhari la drumu mare, cu ce drept se amesteca statu, guvernu intre tine si banca? De unde is regulil; e astea tampite?
In sf asta e RO.
Ce sa zic e ok, macar ai masina nou, te doare la palarie
KaanNoah întreabă: