| NuDauNumeleMeu a întrebat:

Salut
Ce este schimbat/adaugat la cutie/schimbator de viteze de scoate acest >>>sunet [http://www.youtube.com/watch?v=Ll1XkzrywbI asculati cu atentie cand schimba viteza]nu stiu cum sa va descriu sunetul respectiv dar stiti voi la ce ma refer ca este destul de evident si nu il au toate masinile care trec pe strada
Va rog frumos spuneti-mi TOT ce stiti cum functioneaza, ce avantaje are, siteuri cu respectiva piesa/modificare... tot tot
Multumesc foarte mult...bineinteles si funda.

Răspuns Câştigător
| dennis1999 a răspuns:

Acesta chestie nu are legatura cu schimbatorul are lagatura cu un Blow Off Valves iti dau un link cam toti smecherasi au asa ceva chiar daca masina lor e varza eu iti las un link dar iti zic nu e un sunet real ci eu un fake sound ca sa se auda ca in film iti trebuie o fasina care sa aiba turbo mare si asa se aude altfel n-ai cum Sper ca te-am ajutat sall Funda?

3 răspunsuri:
| NuDauNumeleMeu explică (pentru dennis1999):

Mersi
Nu parlesc asa bine engleza deci o sa iti mai pun cateva intrebai
Dar acel "fss" se aude mai tare pe benzina sau disel?
Merge doar pe motoarele turbo? sau daca merge si pe cele fara turbo nu se aude asa bine..nu?
Unde vine montat acest BOV?
Zimi ceva si despre turbo te rog.Chestii esentiale pe care ar trebui sa le stiu si eu.

| dennis1999 a răspuns (pentru NuDauNumeleMeu):

Acest Blow Off Valves se poate pune pe orice motor chiar daca e disel chiar daca e motorinar.Eu ziceam ca ^fss^ ala e facut de turboul care se adaguca pe o masina Tunning si cu un motor. Daca ai vizionat linkul care ti l-am lasat ai vazut ca in el ii arat pe acei baieti ca is face un fake sound adica eun sunet fals care o produs de Blow Off Valves. Sunetul daca ar si real sar produce din cauza turboului care poate fi montat atat cat si pe benzinar cat si pe motorinar!