Nu a specificat la ce resetarea climei se poate referi la multe...
Sunt masini la care setezi tu anumite functii alea masinii, deci poti seta si 2-3 sau mai multe moduri,asa cum se tezi de exemplu scaunul la sofer sau pasager la masinile care au memorie la scaune si oglinzi.
Deci sunt masini la care setezi tu cum sa functioneze clima,,aia e tot.
Daca nu ai setat nimic,atunci stai asa cum esti. Daca in schimb este setat ceva ce mereu te deranjeaza resetezi,atunci setarile se duc la cum a fost masina noua,sau mai bine spus fara setari personale sau cum so mai numi.
Deci de necesara este doara daca altcineva a setat ceva si pe tine te deranjeaza,ca mereu trebuie sa pui tu stiu si eu ce temperaturi,apoi ele fug iar la setarile facute si memorate.
Daca nu ai astfel de setari facute si nici nu te deranjeaza ceva,atunci lasi asa,nu trebuie sa faci nimic.
Stiu ca la bmw sunt astfel de setari,nu stiu la mercedes dar la bmw sigur sunt,pentru ca si eu am,dar nu am setat nimic,doara ce ma intereseaza.
Daca sau facut setari mai stiu eu sa zic mari,temp scazute etc, asta ar afecta doara consumul sa-i zic asa, in rest nimic.Dar daca ai o astfel de masina sigur ai si un manual, asa ca cel mai indicat este sa consulti acel manual si te joci la masina, butonezi, asa inveti toate functiile masinii
Alexandru250201 întreabă: