Cel mai bine e sa te gandesti mult inainte sa iei o decizie.Nu te grabi vezi daca a avut vreo problema, cat consuma etcc.
Eu zic ca mai bine ti-ar sta intr-un Bmw e30. In + daca mai bagi in el vreo 1000-2000 de euro o sa ai o masina prea blana...
Cand te hotaresti poti cauta aici http://anunturi-auto.4tuning.ro/bazar/cauta.asp?cauta=vanzare+bmw+e39 :D
Daca esti incepator nu iti recomand BMW, iarna vei avea foarte mari probleme cu el pe strada, avand in vedere ca are tractiune pe spate, in afara de asta, tu alegi ce masina vrei nu noi, fiecare are preferintele lui, uite, de exemplu, mie din cele 2 modele imi place E38 dar ca masini in general imi plac volvo, sunt altii care nu prea apreciaza marca asta dar asta nu inseamna ca nici mie nu trebuie sa imi placa, tu alegi dupa cum ti-e mai draga masina.
Daca doresti sa mi te adresezi, te rog respecta normele de bun simt ale limbii romane. Si aici nu ma refer la limbajul tau colorat de ''baietasi de cartier'' (cu care probabil ca incerci sa ma intimidezi, omitand faptul ca eu nu mai sunt adolescent de zeci de ani) ci la nenorocitele alea de semne de punctuatie (dar probabil ai chiulit la orele de limba romana). Altfel, nu stiu cine se face de ras mai exact.
De obicei, bmw-ul are tractiune spate. Am un prieten, i-a luat o ora sa-l scoata din garaj asta-iarna ))). A dat la lopata de l-au gasit dracii. La 4x4 se schimba treaba.
Pai am acasa un mercedes si normal cu tractiune spate... sa vezi iarna circ, exact cum spunea-i tu