Daca viteza de deplasare este datorita traficului, una ce nu permite mai mult de treapta a doua, stai linistit, nu poti fi invinuit de nimic.
Depinde. Dacă traficul nu îți permite să bagi a 3-a, rămâi în treapta a 2-a, dar dacă ai drum liber nu văd de ce sa nu dai ai treia..nu trebuie să îți fie teama de schimbatul vitezelor, că dacă bagi a 3-a nu știi să intri in a 2-a. așa se întâmplă la orișicine dar cu puțină exersare crede-mă că o să fie bine. Poți să exersezi cu motorul oprit, bagi din a 1-a2-a3-a4 și din a 4 a 5 și descrescător, crede-mă că este un antrenament eficient și care o să de a roade. Baftă și fără emoții!
1. Conducerea cu viteza redusa in mod nejustificat : 3 puncte.
Si din ce am inteles aceasta depunctare se aplica o singura data pe tot traseul.
2. Totusi nesincronizarea comenzilor (inclusiv folosirea incorecta a treptelor de viteza) te costa 5 puncte pentru fiecare abatere.
3. Chiar daca nu poate depuncta prea mult pentru viteza nu cred ca e in avantajul tau daca enervezi examinatorul mergand cu o viteza excesiv de mica. Un politist frustrat e probabil ultimul lucru pe care il vrei la oras.
Mult succes la examen!
Daca astea sunt conditiile de drum (ex trafic aglomerat) nu. Dar in celelalte cazuri daca nu folosesti toate treptele de viteza, da, in mod sigur.