| MadalinT00 a întrebat:

De cateva zile mi-am luat o masina mult mai mare si mi se pare un pic cam complicat sa ma obisnuiesc cu ea.Nu stiu sa apreciez distanta laterala.Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi?

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Aduni 10-20 flacoane maronii de bere (2l), le umplii cu apa si le asezi "de poligon". La nevoie poti pune in ele si crengi usoare sau chiar flori de trestie. Incearca sa treci intre ele inainte si inapoi, fara sa le dobori!

Asemenea exersare te va ajuta mult in manevrare si aprecierea distantelor.

| AFR81 a răspuns:

Sfatul meu e sa continui sa mergi cu ea. Tin minte ca si eu aveam asemenea probleme la inceput. Acum, m-am obisnuit.

| ClaudiuM1997 a răspuns:

E chestie de obisnuinta pur si simplu.Mai dati putin timp si o sa te inveti.Si eu am trecut de la polo la vw golf break (masina mai lunga cu jumatate de metru ). Dupa 2-3 saptamani m-am invatat. Eventual iesi seara cand nu e asa mare trafic sa ezerseziwinking.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu mi-am luat Focusul asta, si ma enerveaza ca incape oriunde, si ii vad curul in oglinzi. Facem schimb?

| Începătorul988 a răspuns (pentru Bula):

Fara apa... Poate indoi/zgaria masina.

Bula
| Bula a răspuns (pentru Începătorul988):

Nu merita sa tii ditamai masina daca se strica de la un flacon de bere (apa).
Pe teren cum se va comporta? Trebuie intinse musuroaiele si taiate tufele in fata lui? big grin

| Începătorul988 a răspuns (pentru Bula):

Mult mai mare. O fi condus un matiz si acum a trecut la a6. Nu stii, nu a mentionat SUV. Nu meritasa aduci daune degeaba masinii