Ala e cam cel mai tare din Italia. Am gasit eu pe altele piese tipul tau dar capac nu. La ei e incadrat la " de epoca " dupa cum vad peste tot, deci o fi o piesa greu de gasit. Posibil ca toate crapa sau naiba stie. Ideea e ca nici nu stiu cum se numeste exact. Ei spun -copertura- si la capac, si la patura si la acoperis, si la o husa de masina ...niste idioti. Nu am avut de a face aici desi sunt mecanic. Parerea mea e ca poti face un capac din ala din tabla. Mie mi-ar lua 2 ore sa-l fac din 2 mm din bucati sudate. Acasa, unde am plin de scule.
Noua versiune de TPU.ro păstrează toate funcționalitățile pe care le cunoști și le iubești, dar aduce și super-noutăți care sperăm să-ți facă plăcere. Pentru că ne-am dorit mai mult decât o nouă imagine pentru site-ul nostru.
Multumesc de raspuns, dar pe acel site sunt doar piaggio ape
Mersi, eu asa l-am luat, fara capac, cred ca cel care i-a schimbat ultima data setul, nu a mai pus capacul la loc crezand ca e doar un plastic, oare e ok sa il fac eu?
Daca ai cu ce si esti in stare de ce nu l-ai face? Trebuie doar sa dirijeji aerul in aripile de racire. Sa vezi pe unde sufla turbina si in partea opusa are nevoie de o deschizatura ca sa iasa aerul cald. Te inspiri de la alte modele la o nevoie. Nu e mare lucru, dar ma rog eu ma cunosc pe mine. Esteticul nu cred ca e f important daca nu e de pe revista dar lucrat cat de cat poate sa nu fie chiar urat. Cine il vede?
Mersi, am sa inceec, cat si estetic, motorul de izolat sun scaun deci nu se vede, dar am mai vazut la altii ca au pus ventilatoare direct pe cilindru ( coolere de calculator) si cica functioneaza foarte bine