| andrei47 a întrebat:

Salut, de exemplu as vrea sa aduc un mustang care l-am gasit im Miami cu 9000 de dolari, motorulk dupa ce ajung aici vreau sa il chimb oricum cu unul de bmw euro 3 (m-am gandit). ai putea sa ma ajuti sa imi dau seama cat ar costa sa il aduc in constanta? vama a spu cineva ca ma costa 30 % dar din ce? pretul masini sau ce?, iar dupa ce ajung cu ea in costanta vin acasa in Baia Mare si ii schimb motorul si dupa aceea o inmatriculez, am mai citit pe internet tot felul despre transport si am calcuta ca : pretul masini 9000 euro, transportul 2000 euro, inmatriculare, taxa de poluare si primul an de impozit impreuna sunt cam 5-6000 euro, motorul si mecanicul 700 euro (maxim, poate mai putin) deci totalul ar veni de maxim 20000 euro, am ratat cumva ceva? vama nu am notat-o, nu am nici o idee cat costa. va rog sa ma ajutati. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| stefan110310 a răspuns:

De cati bani dispui? ca sa schimbi motorul trebuie mai mult ca sigur sa modifici elementele de prindere ( tampoanele) si dupa aia restul cum ar fi: cutia de viteze, sistemul de racire etc. asta o sa te cam coste.

6 răspunsuri:
| djundertaker555 a răspuns:

Vama din cate stiu eu si cand am fost in Italia era vreo 60-100 de euro sau numai tin eu minte

| andrei47 explică (pentru djundertaker555):

Da, dar eu vreau sa stiu cat platesc vama pentru un automobil aduc de pe alt continent, america, am citit pe net ca este de aproximativ 2000 €.

| sNukki a răspuns:

Din cate stiu un anumit procent din valoarea masinii dai la vama:)
dar gasesti mustang si in tara. si te asigur ca iesi mai ieftin http://cautare.mobile.ro/......stang.html

| andrei47 explică (pentru sNukki):

Crede-ma ca am cautat dar nu gasesti decat naspa, eu vreau un boss 302 cu caroserie coupe, ca si asta: http://www.mustangtraderonline.com/......tails.html

| andrei47 explică (pentru stefan110310):

Am doar 17 ani, o sa o cumpar peste cativa ani, poate mai multi, am vrut sa stiu cat ar costa ca sa am o idee generala, mersi, chiar m-ai ajutat spunand ca trebuie modoficate si alte piese.

| stefan110310 a răspuns:

Daca iti place mecanica si te pricepi cat de cat si ai si banii necesari poti sa faci o chestie din asta. ar fi interesant si fun big grin. dar oricum nu se merita sa aduci tocmai de peste oceanbig grin gasesti in toata europa atatea natii de masini, inclusiv mustanguribig grin. bafta