anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci m-am inscris acum o luna la scoala de soferi, o scoala din targoviste, la un instructor mai batranel. La prima ora de legislatie un nene ne explica cum se da testul la calculator dupa care ne zice ca nu e nevoie sa venim la legislatie ca el e plecat si oricum nu e nevoie, asa ca am stat 2 saptaman intregi acasa si am asteptat. Incep orele de condus, din pricina faptului ca eu stau la indepartare de targoviste sunt chemat intr-un oras mai de aproape de unde sunt luat de el cu masina (desigur pe timpul meu ), traseul pana in oras dureaza 30 minute drum drept (suspecte ca asta e o pacaleala sa nu mai consume el in oras atata combustibil la semafoare si altele), parcurgand acest traseu eu practic nu sunt nevoit sa accelerez, pot lasa piciorul jos de pe acceleratie ca oricum 70% din drum el o tine apasat, si daca o apas eu zice sa o las mai usor. La masina tine ca la sotie ma cearta ca o bag in viteza prea tare sau ca plec cu prea multe turatii de pe loc, ceea ce e si justificat, tot el ma ajuta sa schimb viteza singur nu ma lasa, si la fel si cu plecarea dupa loc. Nu imi explica prea multe doar in caz de gresesc. Imi este si rusine sal intreb ceva ca ori rade de mine, ori zice ca vorbesc prostii, dar eu de aceea si intreb. Am zis faptul ca aproape mereu pierd din timpul meu ca sa isi faca el treburile la banca sau pe unde are el nevoie? Eu astept in masina si el isi rezolva treaburi personale. Si are tupeul sa ma certe ca de ce turez motorul, daca el tot timpu imi accelereaza eu sunt derutat, nu stiu daca ceea ce fac eu are effect sau nu, uneori nici numi bat capu oricum si daca am picioru pe peda daca accelerez eu accelerez prea mult ca dau peste ceea ce acelereaza instructoru si daca nu accelerez imi accelereaza el, nici nu stiu de ce stau la volan si nu sta el ca mare lucru n-am invatat. Mentionez ca am doar 5 sedinte, si am dat deja o suma de bani. Urmeaza sa ma i-au cu el la cearta daca continua asa, cred ca xpre nu ma invata sa pic ca sa mai iau niste ore suplimentare.Pot schimba instructoru desi am dat bani? Se merita ca am citit pe net ca multi sunt asa. (In caz de am greseli, scriu de pe tableta si imi este greu sa corectez orice cuvant)

11 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Daca nu faci prin oras pe stradute...lasa-l.pe traseu o sa fii varza.din 30 de ore, isi face el cumparaturile jumatate.

| Yukii987 a răspuns (pentru express11):

Stiu asta crying e numa cu ochii dupa bani dar de elevi il doare undeva...

| express11 a răspuns (pentru Yukii987):

Schimba-l.sau schimba scoala, cere banii inapoi.

| Yukii987 a răspuns (pentru express11):

Pot schimba instrcutorul in aceeasi scoala? Mai trebuie sa cer banii inapoi sau doar se schimba instructorul?

| express11 a răspuns (pentru Yukii987):

Sa-ti spun drept nu stiu, dar ar trebui sa-ti dea banii inapoi.

| Yukii987 a răspuns:

Multumesc.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Naspa ai nimerit. E scoala de luat permisul acolo, nu de invatat soferie. Pariez ca la examenul practic (orasul) o sa-ti recomande sa dai spaga 150-200e (din care macar 50e sunt partea lui), ca sa treci indiferent cat de nepriceput esti.
Se poate schimba instructorul, insa nu stiu cum. Practic nu prea iti poti primi banii inapoi, daca ai platit orele de conducere, pentru ca ele s-au consumat, asa aiurea cum sunt... Dar poti sa-l ameninti cu OPC (protectia consumatorilor), ca e clar o bataie de joc.

| Jicarean_Calin_1960 a răspuns:

A fost optiunea ta, ca ti-a rezolvat fisa medicala, trebuie anuntat parchetul si politia, lucru pe care-l voi face personal! Te asteapta zile negre Zardes 123! Voi raporta si pagina!

| Jicarean_Calin_1960 a răspuns:

Am facut chiar acum plangere la DNA, sa vedem cine pune parafe si pe cati bani la voi la Targoviste!

| Robert99999999 a răspuns:

Salut pana acum in ce oras ai facut orele in Gaesti? Spune-i sa te bage in Tgv ca asa inveti orasul(semne, stradute, etc) doar asa poti sa iei traseul.

| Yukii987 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Cu opc am mai a avut de a face si am si castigat daca lucrurile vor parcurge prost in continuare voi lua opc in considerare, multumesc