Daca nu faci prin oras pe stradute...lasa-l.pe traseu o sa fii varza.din 30 de ore, isi face el cumparaturile jumatate.
Naspa ai nimerit. E scoala de luat permisul acolo, nu de invatat soferie. Pariez ca la examenul practic (orasul) o sa-ti recomande sa dai spaga 150-200e (din care macar 50e sunt partea lui), ca sa treci indiferent cat de nepriceput esti.
Se poate schimba instructorul, insa nu stiu cum. Practic nu prea iti poti primi banii inapoi, daca ai platit orele de conducere, pentru ca ele s-au consumat, asa aiurea cum sunt... Dar poti sa-l ameninti cu OPC (protectia consumatorilor), ca e clar o bataie de joc.
A fost optiunea ta, ca ti-a rezolvat fisa medicala, trebuie anuntat parchetul si politia, lucru pe care-l voi face personal! Te asteapta zile negre Zardes 123! Voi raporta si pagina!
Am facut chiar acum plangere la DNA, sa vedem cine pune parafe si pe cati bani la voi la Targoviste!
Salut pana acum in ce oras ai facut orele in Gaesti? Spune-i sa te bage in Tgv ca asa inveti orasul(semne, stradute, etc) doar asa poti sa iei traseul.
Cu opc am mai a avut de a face si am si castigat daca lucrurile vor parcurge prost in continuare voi lua opc in considerare, multumesc