| EmilCapraru a întrebat:

Salut, detin o skoda rapid care nu a venit in dotare cu navigatie si as dori sa cumpar una( Rns 315) de la o alta skoda, pot beneficia de funcțiile acesteia:Bluetooth,Gps,Telefon,Radio, Media?

2 răspunsuri:
| relian a răspuns:

DA poti, dar trebuie sa ai toate componentele, adica sa nu crezi ca displayul ala gata il schimbi si deja ai GPS.GPS-ul este de fapt bagat undeva in bord, la cele mai multe este pe undeva dupa torpedou in spate pe acolo, si antena care nu stiu si ce mai trebuie, inclusiv displayul care sa fie capabil sa redea gps.Bine poate ca stii despre ce vorbesc, sau daca nu stii asta ziceam sa nu crezi ca daca schimbi dispayul ala vei avea gps.Cabluri sunt, pentru ca in general la majoritatea masinilor sunt aceleasi cabluri, indiferent ca are optiuni sau nu, adica fabricantu pune pe toate acelasi harnet, ca nu sta sa dea comanda stiu si eu pentru o groaza de cabbluri diferite, asta pentru ca are masini cu optiuni diferite sau mai multe ori mai putine.Deci cablurile is acolo, iti trebuie doara tot ce tine de gps.

| EmilCapraru explică (pentru relian):

Multumesc, stiam asta, sunt curios daca merg si celelalte functii, precum Bluetooth-ul sau Conectarea la telefonul mobil si posibilitatea de a vorbi.