Kit suspensie sport (de aspect, ca nu faci masina stabila din Golf, nici cu mama suspensiei)
Stopuri LCD
Faruri 'joey mode' (adica originalele modificate)
Daca e pe benzina, finala sport.
Are deja suspensi sport din fabrica. E mai joasa cu 3/4 cm fata de cea normala. Ai putea sa-mi dai niste link-curi de stopuri? Am cautat si n-am gasit Da joey mode ma gandeam si eu. Si ce finala sport te referi? Link sa-mi fac o idee?
Pai acum e la moda clean look, deci fie renunti la bandouri si o lasi clean, eventual mai apoi poti pune un set de jante frumoase, si o colantare totala.
Fie te bagi pe o prelungire capota fata, o prelungire d-aia pentru luneta, una pentru bara spate, o oglinda de sua pe dreapta, niste stopuri led si un set de jante frumoase.
Eu cam asa ceva as face.
Am deja jante. Colantare m-am gandit. dar vreau doar plafonul sa-l fac cu carbon. pentru ca, culoarea masini este un galben / mustar ( https://www.google.ro/......ps?/search ) Ce fel de oglinda? Link sa-mi fac o idee. Si cam cat ar costa sa ii prelungesc capota? Multumesc :)
Oglinda de Sua, adic oglinda normala, dar egala cu cea de la sofer, cel mai adesea Vw-urile din acei ani au oglinda pasagerului mai mica decat cea a soferului.
Poti folosi si o oglinda de Anglia, dar va fi destul de "cracanata" sticla in acea carcasa.
Capota te costa undeva la 100 de euro prelungirea + inca 100€ vopsitul.
Bara fata r32 look si bara spate r32 si niste praguri si evacuare sport. De curiozitate ce motor ai pe ea?
Stanmariusvasile întreabă: