Pai acum e la moda clean look, deci fie renunti la bandouri si o lasi clean, eventual mai apoi poti pune un set de jante frumoase, si o colantare totala.
Fie te bagi pe o prelungire capota fata, o prelungire d-aia pentru luneta, una pentru bara spate, o oglinda de sua pe dreapta, niste stopuri led si un set de jante frumoase.
Eu cam asa ceva as face.
Kit suspensie sport (de aspect, ca nu faci masina stabila din Golf, nici cu mama suspensiei)
Stopuri LCD
Faruri 'joey mode' (adica originalele modificate)
Daca e pe benzina, finala sport.
Are deja suspensi sport din fabrica. E mai joasa cu 3/4 cm fata de cea normala. Ai putea sa-mi dai niste link-curi de stopuri? Am cautat si n-am gasit Da joey mode ma gandeam si eu. Si ce finala sport te referi? Link sa-mi fac o idee?
Am deja jante. Colantare m-am gandit. dar vreau doar plafonul sa-l fac cu carbon. pentru ca, culoarea masini este un galben / mustar ( https://www.google.ro/......ps?/search ) Ce fel de oglinda? Link sa-mi fac o idee. Si cam cat ar costa sa ii prelungesc capota? Multumesc :)
Oglinda de Sua, adic oglinda normala, dar egala cu cea de la sofer, cel mai adesea Vw-urile din acei ani au oglinda pasagerului mai mica decat cea a soferului.
Poti folosi si o oglinda de Anglia, dar va fi destul de "cracanata" sticla in acea carcasa.
Capota te costa undeva la 100 de euro prelungirea + inca 100€ vopsitul.
Bara fata r32 look si bara spate r32 si niste praguri si evacuare sport. De curiozitate ce motor ai pe ea?
Stanmariusvasile întreabă: