Ce ti s-a intamolat tie e ca si cum ai juca pe pariuri live la sub 3.5 goluri si in ultimele minute sa dea inca un gol fiind doar 3 goluri
Eu am invatat, tocmai de accea am intrebat, este o chestie total diferita, eu am observat pietonii, era o mama cu un copil ce stateau pe trotuar, am vazut ca nu trec si dupa aceea am plecat, nu ne-am intersectat, iar legislatia spune ca doar persoanele aflate in locurile speciale au prioritate, cele ce doar stau pe trotuar nu au. OUG articolul 72L: (2) Pietonii au prioritate de trecere faţă de conducătorii de vehicule numai atunci când sunt angajaţi în traversarea drumurilor publice prin locuri special amenajate, marcate şi semnalizate corespunzător, ori la culoarea verde a semaforului destinat pietonilor.
Din cate stiu eu, trotuarul nu este loc special amenajat...
Eu am anticipat asta, chiar am trecut si erau mai mult de 3 metri distanta intre noi pentru ca eram la sensul giratoriu, iar legat de asta, legal vorbind persoana respectiva doar statea pe acolo, a trecut abia dupa ce eu trecusem, am observat-o, dar nu a avut intentia de a trece...
Iar legat de incetinit, mergeam cam cu 20 pentru ca trebuia sa intru in sensul giratoriu, persoana nu a aratat intentia de a trece, de accea eu am facut-o.
Dacă e cum spui tu, e o exagerare din partea polițistului.
Anamaria e proasta site-ului, ignor-o.
Doar si-a expus parerea, eu deja trecusem de persoana respectiva, politista m-a intrebat daca am vazut pietonii, iar eu i-am spus ca da, daca doar stagnau acolo si se hotarasc intr-un moment sa treaca nu este vina mea, ei au trecut prin spate dupa aceea... Nici macar nu am stiut ca sa spun legat de asta. Multumesc oricum tuturor!
In regula, aparent nici nu am ce sa fac, eu am fost foarte frustrat pentru ca stiam regula asta, daca dorm in trafic, nu am nici-o obligatie fata de ei, unii pur si simplu se gasesc abia dupa sa treaca, dupa ce lasa telefonul, bineinteles.