| razvanf a întrebat:

Doresc in viitorul apropiat sa imi cumpar o motocicleta, ce capacitate/putere ar fi ideala? Si care sunt cele mai bune marci de motociclete(intretinere/cost achizitie)?
Precizez ca nu am experienta ca sofer de cat. A dar am 100.000 km cu masina mixt.
Multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| houserboy a răspuns:

Salut nu face prostia sa.ti iei first bike dupa parearea mea ia-ti ceva de 400cc si mergi mai usor la inceput sau ieti ceva de 125 pentru inceput sa te inveti gen aprillia rs, yamaha yzf, honda cbr toate de 125cc daca as fi in locul tau ia-ti ceva de 400cc sau un suzuki gsxr 600:X multa bafta

5 răspunsuri:
| poilkjmnb a răspuns:

Sall..ar fi buna ca incepator una First Bicke are motoru de 125 si sa stie ca e foarte buna pentru ca au mai multe persoane de la mine...winkingaaa.si nu e scumpa depinde poti sa iei si cu 60 mil fundabig grin

| KaPy2 a răspuns (pentru poilkjmnb):

De ce sa-si ie First Bike?
Marca asta First bike este una fantoma straight face
Deci este chinezarie!

| razvanf explică (pentru houserboy):

Suzuki gsxr 600 imi place insa e cam puternica nu crezi?
Insa in rest sunt total de acord cu tine.
Multumesc!

| houserboy a răspuns (pentru razvanf):

Da gsxr este puternic ia-ti ceva de 400 cel mai bine mergi si tu mai incet la inceput si usor o sa capeti experienta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

400 - 650 CC numai daca te stii stapan pe situatie. Daca esti mic ( pana in 170 si 70 kg ) ia una si mai mica. Eu inca visez la un Suzuki V-Strom 650... E mare, dar si eu sunt... big grin
Poti cauta ceva gen touring mica... Stiu ca nu ai bani sa o schimbi, ca nici eu nu am, dar dupa 4-5 ani max. daca te mai tine, o schimbi. Si mie imi spun multi ca ce vreau eu e amre si grea... dar o sa vad. Sincer si pe mine ma apuca frica de V-strom, dar nu pot sa ma bazez decat pe mine ca voi fi mai cumpatat. Am mers pe 35 Cp - 50 CP - 75 CP - 120 CP. De la 75 in sus faci pe tine la o acceleratie mai zdravana si ma refer PANA in 9000 rpm, ca pe urma o pierzi indiferent ce model e. Te loveste grav acceleratia si nu mai simti vreo 2-3 zile senzatia de acceleratia la auto big grin.