Intentia ta de a vira dreapta, l-a facut pe cel cu masina rosie sa se fereasca de tine si de un accident major. Astfel, a ajuns in bordura. Pentru avaria lui, trebuie sa faca declaratie la Politie. Altfel nu poate face reparatia. Va trebui sa te prezinti la Politie. Daca exista pe undeva o inregistrare si nu te prezinti, e si mai rau. Cum, nu ai ce sa declari? Spui ce ai spus aici.
Daca n-ai intrat pe banda ei si nu ai silit-o sa traga spre bordura atunci n-ai nici o vina si nu trebuie sa mergi la politie.
Se stie ca femeile sunt dezastru la volan praf, voi nu sunte ti facute pentru a conduce masini, putine sunt femeile care intr-adevar stiu sa conduca ca un bărbat, dar majoritatea sunt praf. Deci si in acest caz vina a fost a ta, ai incurcat circulatia nu este de tine sofatul te pierzi in aglomeratie te panichezi, bine ca nu a facut ăla din spate accident cu victime. Du te la politie si rezolva situatia.
Daca nu a existat contact intre masini politia nu are ce sa iti faca insa...
un exemplu bine documentat gasesti aici
https://razvanbb.ro/......cat-altul/
e fix situatia masinii care a intrat in bordura.
Am intrebat pe cineva de la rutiera si m-a anuntat ca atata timp cat intre noi nu a existat un accident nu am de ce sa merg la politie. Sa mearga persoana sa declare si atat. O zi frumoasa!
Nu trebuie sa te prezinti la politie, nu ai avut nici un accident.
De vina este doar domnisoara cu masina rosie, ca are reactii aiurea.