| Începătorul988 a întrebat:

Dupa ce in ultimele zile am forjat masina a inceput sa se auda un tacanit in motor, si la turatii joase(pana in 1300)
Masina in cauza un audi a3 8p 2008 210cai 2. 0tdi

19 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Nivelul uleiului cum e?

| Începătorul988 explică (pentru Intruder19):

Bun, nu am nici 3000km de cand am uleiul schimbat cu filtre.

| Violleta2022 a răspuns:

Unde dumnezeu ai forjat masina, ca tu ai permisul suspendat!

| obdtuning a răspuns:

210 cai poate in visele tale de pieton.

| Începătorul988 explică (pentru Violleta2022):

Pe drum. Dupa cum am zis, permisul este doar un carton. Sunt apt de condus cat timp am trecut niste examene, zic si eu, nu?

| OldSoul a răspuns:

Hmm, posibil sa nu fi facut pompa de ulei suficienta presiune si sa se fi uzat prematur axul cu came si celelalte.
Du-te la un mecanic sa le verifice uzura.

| Începătorul988 explică (pentru OldSoul):

Nu am timp, deoarece sunt foarte preocupat cu achizitionatea unui apartament. Masina trage la fel, consumul de ulei este inxestitent

| xadsada a răspuns (pentru Începătorul988):

Daca te prinde o sa fii apt de mers cu taxiul

| Începătorul988 explică (pentru xadsada):

La cat de corupti sunt politistii, si morti dupa cativa lei...

| Începătorul988 explică (pentru obdtuning):

170cai vine motorul nemodificat. Soft+evacuare, mai exact 208 pe dyno.

| mgtow a răspuns:

Masina e ca muierea. O fúti bine apoi ea cere bani pentru intretinere. Daca o fúti frumos nu are pretentii financiare

| Începătorul988 explică (pentru mgtow):

laughing) nici Titi Aur nu facea ca mine! Acum o luna jumatate mi-am schimbat toate cauciucurile, iar pe fata sunt cam tocite. Dar pe principiul "Mai merg un sezon" laughing)
Si tot nu sare consumul de 8/9% in oras, in principiul in care calc masina in orice moment, intru pe straduta direct wheel spin laughing

| mgtow a răspuns (pentru Începătorul988):

Emigreaza la ce mai stai cu jerpelitu ala de pedofil dracnist? Femei gasesti in overseas destule unele te platesc pentru sex

| Violleta2022 a răspuns (pentru Începătorul988):

Sa vezi ce bine o sa-ti stea dupa gratii, daca asta este mentalitatea ta si esti incapabil sa intelegi ca, lipsa acelui acrton, te priveaza de dreptul de a conduce.

Mentalitatea mea este una foarte buna. Hai sa iti explic ceva.
Cat timp conducerea acestei tarii este corupta, automat si cei de jos sunt corupti. Si la mine in oras sunt multe care bat la ochii. Au asfaltat anul asta, de 3ori centura orasului, si anul trecut de inca cateva ori.

| Începătorul988 explică (pentru mgtow):

Astept ca iubita mea sa faca cel putin 19ani, pentru a ma putea muta in Germania.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Începătorul988):

Sper sa vina rapid ziua când fie emigrezi și le povestești nemților cum permisul e doar un carton și o sa le pese rău în timp ce îți pun cătușele. Sper însă să te prindă romanii pana una alta și sa plăngi cu dosarul penal în brate ca ai dat peste unul care nu ți a acceptat 150 lei ca să închidă ochii ca tu ești smecherul șoselei.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Începătorul988):

Eu sincer, nu stiu pe ce lume traiesti baiete, ca in felul asta o sa ai dosar penal mai devreme decat ma asteptam. Tu nici nu realizezi ca ceea ce faci este ilegal si ca esti un infractor deja, sofand un atoturism si avand permisul ssupendat pentru o delicventa deja.

Nu mai bate campul cu asfaltatul ca oricum nu mai are importanta pentru tine, curand nu vei mai avea nevoie de sosele, ca acolo unde te vor duce, nu mai sofezi deloc.

"Delicventa".
Dupa cum am mai zis, daca voi imi aratati ca in legislatie trebuie sa acord prioritate la pietonii care sunt pe refugiu, si nu pe TRECERE MARCATA, eu ma las de condus.