| Poleacecantonio223 a întrebat:

Eu am un Megane 4 dar astazi am incercat sa iau masina mamei mele, un BMW e60 2009. Cand sa plec de pe loc imi tot murea motorul, nu puteam pleca de pe loc. Am incercat de vreo 6-7 ori si nu am reusit. In final am simtit un miros urat si iesea fum de sub capota? S-a stricat ceva?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Doar daca era uzat destul, se "strica" atat de tare incat sa fie necesara inlocuirea lui.
Un ambreiaj bun doar se uzeaza mult la o astfel de manevra copilareasca, insa mai merge; ti-ar trebui cam o saptamana sa-l tragi complet pe dreapta, nu merge chiar din prima, chiar daca n-ai idee de condus.

5 răspunsuri:
| Bariel a răspuns:

Ti s-a ars discul de ambreaj probabil, si nu vad cum e posibil sa nu poti pleca de pe loc! Daca ai vazut ca iti tot moare, ai incercat sa ajuti cu aceleratia? Adica sa cresti turatiile si apoi sa lasi ambreajul usor?

| Poleacecantonio223 explică (pentru Bariel):

Da, ulterior am realizat ca am uitat sa trag frana de mana happy Crezi ca s-a stricat frana respectiv ambreiajul?

| darrio2007 a răspuns (pentru Poleacecantonio223):

Cand ai dat de permis nu ai stiut ca nu poti pleca cu frana de mana trasa? La cate incercari ai facut sa pleci, nici prin cap nu ti-a trecut. Jalnic!

| Poleacecantonio223 explică (pentru darrio2007):

laughing)) Asta e, sunt incompetent, am uitat de frana de mana

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Poleacecantonio223):

Frâna de mână se folosește la fiecare oprire mai lungă de 10 secunde, ține de siguranță să te obisnuiesti cu ea, altfel se gripează mecanismul ei.
Indiferent cât de frig e afară, când oprești mașina, tragi frâna.