| calin2011 a întrebat:

Salut, eu sunt din piatra neamt si vreau sa cumpar o masina de la un dealer auto din Bucuresti de la care primesc si garantie 6 luni cat ar dura cumpararea totala a masinii? se poate finaliza intr o zi? Chiar daca nu s-a finalizat pot primi o incredintare a masinii cat sa ma intorc inapoi la piatra si ea si ma intorc dupa o zi doua pentru finalizarea cumpararii?

6 răspunsuri:
| goguPatent a răspuns:

Contractul se semneaza pe loc, daca banii intra in cont dealerului masina e a ta sa o poti folosi.

O sa ai nevoie de contractul ala stampilat de la finante de ei, dar ti-l poate trimite prin curier fara probleme.

| calin2011 explică (pentru goguPatent):

Teoretic daca banii intra intr o zi masina e a mea si dupa pot sa iau masina la piatra? Si faza cu asigurarea trebuie sa-mi fac asigurarea direct la Bucuresti ca sa o pot conduce pana n piatra sau pot dupa ce ajung cu ea in piatra?

| goguPatent a răspuns (pentru calin2011):

Da, poti sa iei masina cu tine.
Daca masina are asigurare valabila nu e nevoie sa faci alta. Poti merge cu ea pana o treci pe numele tau.

Asigurarea noua pe numele tau ai nevoie de ea cand depui dosarul la politie.

| Crackman a răspuns:

Un sfat... Tine de noroc desigur dar mai devreme chiar era un bait care a fost tepuit de un dealer ( cei renumiti ca tiriac sau daswalt auto sunt ceva mai reali dar si scumpi )
Este ca la o masina cumparata ai banik pleci cu ea acasa

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

De ce nu intrebi dealerul?
Doar ei stiu cat de repede se misca.
Eu cumpar doar de la persoane fizice, merg in timpul programului de lucru de la primarie, si ma incadrez mereu sa fac actele si sa iau fiscalul in aceeasi zi.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca vorbesti cu el telefonic si faceti actele prin email, le semnati si scanati si apoi transferi banii, se poate rezolva in 2 zile, fiindca atat ia transferul bancar (platesti azi, banii intra maine).