Da, poate sa plateasca, dar sa-i dai procesul verbal de contraventie, trebuie sa-l treaca la obiectul platii ca sa se stie ce s-a platit si cui.
Buna, poti sa platesti prin depunere sau transfer bancar in orasul in care locuiesti tu, la orice agentie BCR in baza instiintarii primite acasa. Pe instiintarea respective trebuie sa ai si un numar de telefon de contact unde poti suna sa intrebi daca poate plati si altcineva, daca aceasta varianta te ajuta mai mult.
Poti sa platesti de la orice unitate BCR sau chiar de la orice unitate bancara, inclusiv de CEC Bank.
Inteleg,dar poate sa plateasca in locul meu altcineva la banca, oricare ar fi banca respectiva?(un membru al familiei locuieste in oras si m-ar scuti pe mine de un drum)
Salut,am sunat de nenumarate ori, nu imi raspund, probabil am sunat dupa program(ieri pe la orele 16-18),mai incerc si azi pana la ora 16, sper sa im raspunda
Da, cam asta ar fi ora optima, in principiu cred ca totusi atata timp cat sunt datele corecte, poate plati si altcineva in numele tau. Succes si atentie cu rovinieta, e fabrica de bani pentru autoritati. :-)