anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Îmi căutam un model de Mustang GT350 și am găsit asa ceva : "Price: $48, 690/$56,190 (base/as tested)". Stie cineva ce înseamnă?

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Ca sa vezi ca nu sunt hater pe tine iti las locul in care poti gasi detalii referitoare la pret si caracteristici pentru Mustang pentru Romania:
https://www.automarket.ro/masini-noi/ford/mustang-facelift-4419/

11 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Ai bani de Mustang si nu te duce capul sa intelegi astea de mai sus? Faci bani din trafic de persoane, droguri, sau esti pesedist care face afaceri cu statul? Sper ca una dintre primele doua. 48K e pretul de baza, 56K al modelului in configuratia testata pentru articolul din care ai dat citatul respectiv.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru GabiDumitrescu):

Nu e problema mea cu banii, de ei se ocupa părinții. Am intrebat pentru ca eu doar conduc și in general mă uit doar la celelalte informații de la specs. Problema banilor este problema părinților, problema motorului este a mea pentru ca eu conduc.

| Simpatic a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu sunt ptoblema ta banii ai dreptate pentru ca tu nu stii sa ii produci, iar parintii tai sunt naivi draga vedeto, daca te-ar vedea cu mustangul in stalp la stirile de la ora 5 ar sti ca nu e ok sa cumperi orice isi doresc odraslele, mai ales cele la care banii nu-s problema lor happy
Unii muncim o viata sa cumparam o masina noua iar la tine nu e problema laughing
ca sa mai lasi din aroganta acest model de mustang este pentru piata SUA nu se poate cumpara din Romaniawinking
Eu zic sa mergi pe Logan mai bine ca acolo este nivelul majoritatii increzutilor din taste... Logan nou sau BeMeWeu de 12 aniwinking eu as alege totusi logan nou laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Simpatic):

Dacă am 19 ani de unde sa fac eu bani de mașina? Așteaptă sa termin eu la INFO și sa îmi găsesc un loc de munca și după mai vorbim de bani. Mi-au promis ca dacă intru mai printre primii ca "bosii" îmi iau mașina. Am intrat pe 21 se tin de cuvânt. Și se poate importa?

anonim_4396

Și sunt bărbat boss nu curva, lasa ca stiu eu una din Spania, zice ca taicasu ii cumpara Ford Mustang 2020 la comanda, și o interesează doar culorile interior exterior nu și motorul. Acelei persoane trebuia sa ii spui asta

Dar nu am zis ca esti catea, am zis ca nu stii ce sa faci cu o masina de aceea.
Eu am un nissan GTR de 2 ani de zile luat de nou si deja mi s-a acrit ca desi sunt un om simplu aud ca am femei la produs...desi eu muncesc pe bani relativ putini fata de cat fac aia sau mai bine zis alea pentru ei...si nu doresc sa fiu comparat de catre cunoscuti cu acei infecti bronzati cu iqzero si fapte zero dar asta este.
Las-o si pe cu*va aia si pe toata lumea tu ia-o usor cu o masina cu cai putini nu cu masini de curse pentru ca nu ai unde sa ii dai in Romania.
Iar daca esti axat pe Mustang exista variante pentru Europa este acea motorizare de 2.300 cm3 ci 290 CP (ultimul model) ca si pret undeva la 40.000 euro, dar chiar si asa nu stiu de ce Ford Mustang, ca sa intoarca astea capul este?
Iar ca tot vorbi de aia din Spania, aia chiar nu are cu ce sa se laude ca isi da seama lumea imediat cine esti ca femeie si cu Mustang si cum nu e vreo directoare de banca sa stea naibii cu capul jos si fara figuri pe ea obosita, ca daca o iau nici la prasit nu face fatawinking cheers bro

anonim_4396

Sunt pasionat de mașini americane, dar Dodge nu îmi place ca motorizare, și am rămas in limba dupa Mustang, deoarece, dupa ce am aflat ca un prieten de al tatălui meu are un 2016 gt500 parca, m-am plimbat cu el și mi-a plăcut motorizarea si ce capacitați are. Stiu ca nu e de România, dar oricum o sa mă mut din țara din cauza ca mai e putin și ne bate Rusia la usa, și restul aliaților lor. Asa, apropo, am intrebat-o pe aia de ce vrea gt500 și a zis pentru ca e cea mai puternica, mai sunt GT350R care sunt mai puternice, i-am zis ca e mai puternic motorul de GT350 pentru ca are flat crank, ea nunu, e mai puternic gr500. E exact opusul la ce ai zis tu, ea vrea sa își întoarcă "baietii" capul după ea ( in plus Mustang nu e pentru femei, hai sa zicem ca poate un v4 2.30 l ar fi ). Oricum, cu banii o sa mă descurc după ce termin facultatea, mă ajuta un var pentru ca e de mulți ani in domeniu e inginer chiar. Și la ce ai spus mai sus ca acel model este pentru piața SUA, sunt foarte multe mașini europene care sunt "fantome" in state, stii ce zic. La mulți cai!

Si inca nu ai vazut acest shelby https://www.auto-bild.ro/stiri/ford-shelby-gt500-mustang-2020-154815.html
Un muscle car daca nu ai experienta necesara (eu nu am!) te duci repede in gard cu el si aia este...de aceea eu recomand pentru inceput masina sub 200 de CP ...pana te inveti sa conduci, iar daca conduci agresiv niciodata nu iti lua ceva puternic.
Aia e copil fara minte stie ea de Mustang cum stiu eu cum facea la inceput Ford tancuri...
Exista foarte multe modele americane de Mustang puternice cele mai cele poarta semnatura shelby dar nu-s singurele exista si FORD COBRA -asta fiind masina de colectie, apoi este Bullit etc
In SUA pentru pasionatii de muscle car un Mustang de asta cu 5000 cm3 si 500 de CP e VAX albina, ei circula pe strada cu masini modificate de 2000 de cp ca sa numai spunem ca cele la concursurile de drag ajung pe la 5000 CP si ma refer la masini nu la DRAGSTERE!
Dar inteleg de ce un muscle care este preferat de americani, sunetul motorului V8 este ceva aparte pe care nu il poti reproduce nici din 6 cilindri bi-turbo nici la un diesel cu 4 turbine, cu absolut nimic.
Dar consumul ar trebui sa te intereseze, daca a mea consuma 17-20% in oras, ma gandesc ca acest GT350 urca pe la 27-30 litri/100 km :))

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

A, magic. Parintii sunt pesedei? Tu sa inteleg ca ai ajuns sa ai permis dar nu ai tu treaba de ce e aia munca? P.S. Sfat prietenesc - condu ceva cu tractiune fata sau integrala macar doua ierni inainte sa te arunci la Mustang GT. Nu de alta, dar au murit destui ca tine datorita ignorantei parintilor si lipsei lor de experienta/realism.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru GabiDumitrescu):

1.) nu am cum sa fac bani de mașina pentru ca nu am terminat încă informatica
2.) de când eram mic și strângeam mai mulți bani, ii luau ei și spuneau ca ii pun la ei in cont, dar din ei au pus acoperiș la casa și îmi sunt datori
3.) Dacă lucrezi pentru guvern nu înseamnă ca ești PSD-ist
4.) conduc de mic, ca majoritatea celor din acea vreme și stiu ce înseamnă condus
5.) conduc deja audi-ul maicami și m-am cam plictisit de tipul asta de mașini, și după cum am spus mai sus, un prieten de al tatălui meu are un gt500 din 2016, m-a plimbat cu el și mi-a plăcut, m-a lăsat sa conduc putin, am văzut ce înseamnă sa conduci un muscle car, cât de sensibil e ambreiajul etc.
Acei ingnoranti de care vorbesti sunt cei ca fata aia de care am zis mai sus, nu stie ce e aia flat Plane crank ce înseamnă 5.0, ce înseamnă v8, in ce poziție stau cilindrii, in ce ordine bat cilindrii. Așadar ea vrea modelul 2020 gt500, cu 700hp, de-abia bărbații se obișnuiesc la inceput cu 700hp ( mă refer la cei care încep sa conducă pe un muscle car), dar ea stie, și nu o interesează pentru " ca o ia tati, și ea nu vrea Shelby pentru ca sunt mai slabe decât gt500 " (citește cu voce de corcitura de pițipoanca și de printesică și ai sa intelegi"

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

1. Cine zice asta? Am cunoscut cu niste ani in urma un pusti care la 16 ani facea randari 3D si cistiga mai mult decat taica-su, care lucra ca mecanic de locomotiva - si stii ca sunt platiti BINE mecanicii de locomotiva. Ah, da, si mergea si la scoala unde se descurca bine, pe linga treaba asta.
2. Cam asa cu toti parintii si strinsul banilor de catre copii in buzunarul lor.winking
3. Majoritatea covirsitoare a celor ce lucreaza pentru guvern-stat sunt pesedei ca si mentalitate. "Noua sa ne fie bine, restul pot sa crape toti." cam asta e mentalitatea. Daca ai tai sunt altfel, cinste lor!
4. Sper ca nu pe drumuri publice de dinainte de 18 ani...winking
5. Cit de sensibil e la FUGIT SPATELE IN CURBE ai vazut? Si sa nu uitam si de costuri de exploatare/intretinere/consum/taxe-impozite. Daca vrei kick serios, mai bine iei frumos o Tesla. Tot cam banii aia, si e si mai prietenoasa cu mediul.winking