Intereseaza-te daca o mai poti inscrie, parca vroiau sa dea ceva lege sa nu se mai poata inmatricula daca e din afara tarii. Daca e inmatriculata se poate circula atata timp cat e in stare sa treaca itp-ul. Nu stiu daca s-a introdus legea sau nu. In rest o sa cam ai probleme cu depasirile, in oras nu cred ca vor fi probleme mari.
Nu te supara pe mine dar daca nu ai bani de o masina cu volan normal mai bine nu iti mai cumpara, nu fi si tu un cocalar in plus care isi cumpara volan pe dreapta ca sa fie ciumeg. Se va supara fratele mgtow dar la el e alta treaba el o are demult si a dat o caruta de bani pe masina.
Nu mai bine ca sa nu fii in pericol si nici pe altii sa nu-i pui in pericol iti cumperi o masina cu volan pe partea corecta?
Eu nu as permite in tara asta asemenea masini, dar iata ca nu avem guvernanti cu sange in instalatie.
In finlanda si alte tari cu masina de Romania stai fix 90 de zile dupa care daca nu o inmatriculezi la ei, ti-o pun pe platforma si mergi cu ea acasa.
La noi se poate, ma pe Bulgaria, ba pe Anglia ba pe mesopotamia pe orice, al lua saracul ca sa nu plateasca rca si sa fenteze el ciumegul legea, cand loveste pe cineva fuge de la locul faptei...halal guvern tara si legi avem.
Daca iei o masina cu volan pe dreapta totul e foarte simplu. Se pot inmatricula si poti face ITP la ele. Singurul lucru ce trebuie facut e sa schimbi farurile cu model de Europa.