Nici eu nu am avut interes sa o fac la 18 ani, deși nu era problema de bani, dar ma gândeam ca nu îmi va trebui.
Am făcut-o la 29 de ani, când am avut nevoie de carnet ca de aer.
Daca ai de gând sa faci facultate, îți recomand sa faci școala în vacanța dintre liceu și facultate, și sa te apuci de învățat de acum câte puțin, fără sa îți dai peste cap examenele.
Daca nu, după primul an de facultate, preferabil tot în vacanta.
Sa ai carnet e destul de important în multe situații, chiar dacă nu ai mașină proprie.
De la condus ocazional mașina unui prieten, la mașină primita de la munca, sau chiar băgatul pe taxi... E util.
Si eu eram dezinteresat in timpul scolii de soferi, avand si scoala in acelasi timp. Insa stiam mare parte de legislatie inainte, si aveam ceva practica la condus.
Atitudinea dezinteresata m-a ajutat sa fiu mai relaxat, si am luat ambele examene din prima, aproape sigur pe mine.
Stiind ca nu plec nicaieri, nu ma stresa deloc ideea picatului, aveam timp sa mai dau.
Dupa ce am luat permisul, o perioada nici macar nu eram interesat sa ies cu masina, intelesesem responsabilitatea si imi taiase cheful
Dar am depasit repede starea aia, si de atunci ma bucur de permis... Deja l-am schimbat o data.
Du-te asa cum esti, si repeta pana il iei (nu e nici o tragedie daca pici), ca e momentul perfect. Mai incolo, pe la 20 de ani, te framanta alte lucruri, eventual vei fi angajat si iti vei imparti timpul mai greu.
Armin172832 întreabă: